Повече информация за предстоящия "Tattoo Fest 2008"

18 апр 2008, 08:21 ч. 201 / 2 3
пред./следв.
Организаторите от "Inky Dragon" разпространиха още информация за предстоящия "Tattoo Fest 2008":

   На 3 и 4 май в зала "Христо Ботев" в Студентски град ще се проведе "Tattoo Fest 2008". Водещ ще бъде Васко Kатинчаров от телевизия "ММ". В програмата са включени: DJ, много музика на живо с талантливи ъндърграунд артисти като THE LIVINGDEAD - те са сравнително нова ска/пънк банда. Да, същите тези, дето вокалът им говори разни несвързани неща между песните и забавлява публиката, плюс двама от изгубените основатели на скакор бригадата SWITCHSTANCE и... небезизвестният скейтър Тошко. Стилът – малко ска и много откровен '84- трашпънк ги правят перфектната банда за всяко парти. Неуморната дейност на шайката ги направи едно от имената, който не могат да бъдат изпуснати, когато стане въпрос за родната пънк и хардкор сцена. Стилът им умело примесва пънк, ска и хардкор. Казват, че групи, като T.L.D., които свирят за удоволствие и не им пука за славата, имат съвсем различно звучене и създават съвсем различна атмосфера когато ги слушаш. ТHE LIVINGDEAD са повлияни от групи като THE CLASH, OPERATION IVY, CHOKING VICTIM, LOOKING UP, CITIZEN FISH, COMMON RIDER, P.A.W.N.S. и др.
   "Gorgon" ще представят ревю. Отново ще можеш да видиш красивите момичета. Всеки от желаещите ще може да си направи "временна татуировка" с къна, както и да разгледа щандовете на представените студия. До момента заявилите участие студия са 30. За първи път ще има студия от Италия и Турция. Те ще работят с пълна пара на "Tattoo Fest Sofia", така че ако искаш да си направиш тату - действай! Ще има конкурс за рисунка по зададена тема. Това вече се превърна в традиция. Предвидили сме и конкурс за пиърсинг - печели този, който има най-много. На големи екрани в залата ще може да се наблюдава това, което се случва на сцената. Надяваме се да се забавлявате. Също така ще има и много специализирани щандове за тениски, аксесоари, списания, консумативи.


   Ето и плаката за събитието:


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.04.2008 15:42:40 отговори + 0 0
ни знам що тъй, ма Емо от край време не обича да обявява цени, още повече на постер/флаер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2008 15:37:08 отговори + 0 0
Ква цена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 18.04.2008 09:49:58 отговори + 0 0
а цена? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".