Чуйте откъс от още едно ново парче на JUDAS PRIEST - "Evil Never Dies"

25 фев 2018, 10:50 ч. 1619 / 4 13
пред./следв.

  Както знаете, британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Firepower", на 9 март. По-рано групата пусна онлайн парчето "Lightning Strike", както и заглавната песен. Сега, чрез плейъра по-долу, може да чуете кратък откъс от още една песен. Тя се казва "Evil Never Dies".

   JUDAS PRIEST са едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив на 21 юли (поръчай билейт онлайн). Това ще е първото им посещение в Града на тепетата.

   На турнето си Rob Halford и компания ще се изявяват с Andy Sneap като китарист на мястото на Glenn Tipton, който наскоро взе решение да се оттегли от активна концертна дейност, тъй като страда от болестта на Паркинсон. Все пак, титулярът може да излиза на сцената с колегите си за отделни песни. Tipton и останалите музиканти подчертаха изрично, че той не напуска JUDAS.

 

 

Judas Priest -   Firepower

още за:

Judas Priest


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 26.02.2018 17:08:37 отговори + 8 3
Искам да ви кажа ,че Priest е най великата група за всички времена. Новият албум ще е номер едно кокто винаги. Трябва да уважаваме тази група защото те създадоха метала. Без K K и Glenn и на мен ще ми интересно да ги слушам те са най добрият китарен дует в метала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 26.02.2018 10:28:04 отговори + 7 8
Ф.Н.С,браво друже! По-точно и аз не бих го казал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ф.Н.С 25.02.2018 20:53:24 отговори + 15 12
Това, че вече не е Джудас е ясно. А, като се оттегли и Типтън хептен ... Аз лично очаквам К. К Даунинг да се завърне изненадващо, за да спасява положението, въпреки че имат конфликт с Халфорд, смятам, че парите ще бъдат в основата на завръщането му в групата. Относно вече няколкото откъси от песни които чувам от предстоящият им албум мога да изкажа лично мнение - много по-стойностно и силно от последните 4 албума на Мейдън. Джудас просто не си поплюват и забиват здравата, баш като за последно. Мейдън въртят страхотни бозици, а пък последния им албум е... голяма боза с две толумби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 25.02.2018 21:33:43 + 7 10
Нали казваше че и двете групи трябвало да се откажат още през 2000г. ! Пък сега изведнъж пак хвалебствия. А и защо трябва да тролиш по друга група - просто си кажи мнението за песните от новия албум на Джудас и това е !
Да не се окаже че пак си фен на класическите групи или просто си си трол ?
И за какви бози говориш божеееееее, но пък така са троловете - не се учудвам !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.02.2018 23:05:22 + 7 3
Двама сте тук, чакаме анти-елека и анти-терлика и групата е налице. Също и баш трола Име или псевдоним. Петимата що не направите банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.02.2018 23:18:11 + 6 5
От известно време тролщините на Име-то ги трием, въпреки че той упорито отказва да го разбере

Да видим ще тръгне ли по този път и Феята
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 26.02.2018 09:49:06 + 5 6
Тролската фабрика пак я хванаха в издънка. Напоследък все по-често им се случва
На едно и също място 2 трола се опитват да се впишат в обстановката с една и съща тролска практика - плюят по Мейдън с повод и без повод.
Браво на сайта, че ги цензурира!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ф.Н.С 26.02.2018 19:16:22 + 6 3
Може да съм всичко друго, но не съм трол. И всъщност, думата Трол никак не ми харесва. Защото, всеки един който дръзне във форум да изкаже собствено мнение различно от дадено такова на определена група хора, веднага е обявен за Трол. Като достатъчно възпитан човек, смятам, че споделянето на лично мнение по дадена тема, е право на всеки човек. С никого не се заяждам. Просто пиша това, което мисля, без да обиждам. Да се върна на темата- слушал съм и Джудас, и Мейдън достатъчно дълго време / както и Металика!/ за да мога да изкажа мнението си относно последните албуми на въпросните групи и то е, че с леки вариации, нищо от последните продукции не ми харесва. Нито я има тръпката, нито енергията от славните за тези банди времена. Има много нови банди, които ме радват в пъти повече, от Класиките. И още по-конкретно, новият албум на Джудас се очертава да бъде изключителен! Нещо, за което Мейдън могат само да мечтаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 26.02.2018 19:55:10 + 3 5
могат само да мечтаят - какви са тези неща които говориш ! Изчакай Мейдън да издадат нов албум и тогава говори !
И пак си тролиш, то това явно не може да се избегне. Аз никога не съм тролил по друга група и да казвам че не стават, че издават само бози и че може да си мечтаят само за някакви си албуми. Напротив, уважавам ги ! Коментара ти за Мейдън е смешен !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ф.Н.С 26.02.2018 20:24:47 + 5 3
О, Превелика Кала! О, Премъдрий Ум! О, Ти, Форумен Титане! Пред Вас, Ази коленича
и покорно моля да простите моят нищий ум. Каква съдбовна грешка - да сторя Вам такова тъй лошо впечатление, граничещо с безкрайна погибел! Посипвам главата си със пепел, и покорно моля да бъдете тъй щедър, като простите моите слова. Беден съм духовно. Простете, обърканата ми душа. Бих искал клетий аз, да свърша с тоз проклет и нерезбран живот! О, миг поспри.... Да кажа сал последните слова: простете , сбърках. О, Небеса...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.02.2018 10:18:08 + 2 6
Каквото и да напишеш за да се направиш на интересен си оставаш трол. - това се вижда и с невъоръжено око ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 25.02.2018 15:27:46 отговори + 10 5
Тази година Firepower, ще изпепели всичко по пътя си. Поръчал съм си го на CD и на плоча преди месец и не мисля, че ще съжалявам. Това Judas Priest мамка му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 25.02.2018 11:51:22 отговори + 14 4
Албумът на годината! Дядките цепят мрака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".