Чуйте песента на JEREMY? и Кирил Маричков "Не си сам"

27 дек 2018, 13:44 ч. 1282 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-новият рокендрол дует – любимият и познат глас на Кирил Маричков и този на Ерсин от група JEREMY? пасват изненадващо добре

Автори на музиката са Ерсин Мустафов и Ташо Колев, а текстът е на Гергана Нойкова. Всички от JEREMY? работят заедно по аранжимента на песента още от лятото на 2018, но финалният резултат е факт едва след като се включва в работния процес и записите на песента самият Кирил Маричков. Той, както и петимата от JEREMY? са автори на аранжимента на “Не си сам”. За финалните щрихи и магия както самите те се изразяват, както винаги до сега в музиката си за микс и мастер, групата се е доверила изцяло на Янко Генов.

“Възможността да работиш с човек като Кирил Маричков е възможност да учиш и да черпиш (рокендрол) мъдрост. Той имаше предложение за промяна в текста, в една строфа и това наистина го направи да звучи по-добре и по-позитивен” – споделя опита си с досега до големия Щурец, Гергана Нойкова.


 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Грибоедов 29.12.2018 22:31:25 отговори + 1 1
Много хубаво парче. Определено се усеща почеркът на Щуреца. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жерави 27.12.2018 14:37:57 отговори + 5 10
Jeremy не са ми точно по вкуса, но работят здраво и заслужават уважение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".