Cristina Scabbia отговаря на критиките, че е "твърде облечена" в рекламата за peta2

25 ное 2009, 00:35 ч. 360 / 6 6
пред./следв.
По-долу ви показваме отново скорошната реклама на peta2 - младежкото поделение на организацията за защита правата на животните PETA, в която се снима вокалистката на LACUNA COIL Cristina Scabbia. Съвсем логично, критиките че за разлика от други такива реклами певицата е твърде облечена, са били повсеместни. Дотолкова, че Cristina им отговаря лично в своя Facebook-профил. Ето така:

   СТРАХОТНО!!! Някой критикува новата реклама на PETA с мен... Само защото аз нося ТВЪРДЕ МНОГО дрехи НА нея!!!!! Чувствам се напълно комфортно с моята сексуалност и тяло, но трябва ли за сериозна кауза да покажа кожата си просто така? Не съм съгласна. Даже създадох нова тенденция - често хората плюят и критикуват тъкмо заради обратното! Както и да е, рекламата на PETA е за нещо и някой, който НЕ съм аз.

още за:

Cristina Scabbia


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gotica 25.11.2009 20:25:05 отговори + 0 0
много сладка мацка.права е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

staki 25.11.2009 16:50:10 отговори + 0 0
голяма сладурана е тя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2009 14:18:23 отговори + 0 0
еми права е мацката са... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 25.11.2009 10:26:02 отговори + 0 0
Ето това вече е истински красива жена !!!!!!!!! Не кат наще силиконови интелекти..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 25.11.2009 08:09:27 отговори + 0 0
/off
Улфи, жъ ъ скъсаш, само ако си върнеш предния левел шкембе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 25.11.2009 03:22:17 отговори + 0 0
Кристинче, да ми паднеш само, ж'та скъсам. Нищо че не слушам лакуната, лепнал съм си един неин плакат на стената над компа(на една педя над тоя на Леми), та сутрин като стана поглеждам чат-пат натам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".