Cristina Scabbia споделя, че е загубила и двамата си родители през 2017 г.

2 яну 2018, 17:41 ч. 2027 / 7 1
пред./следв.

   Фронтдамата на италианските готикметъли LACUNA COIL, които направиха два концерта в София през ноември, Cristina Scabbia публикува емоционална равносметка на изминалата 2017 година. От споделеното от певицата разбираме, че тя е изгубила и двамата си родители през 2017-а. Освен това е прекратила и 13-годишната си връзка с китариста на SLIPKNOT Jim Root

   На фона на тези драматични събития радостите, чрез които е успяла да превъзмогне трудностите, са свързани предимно с LACUNA COIL, новата музика на групата и концертите, както и, разбира се, своите приятели, които са я подкрепяли силно при загубите ѝ.

   Cristina пожелава на феновете си щастлива и успешна нова година, а почитателите ѝ вероятно се надяват, че за вокалистката 2018-а ще е много по-позитивна от изминалите 365 дни.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 3.01.2018 20:01:49 отговори + 5 0
Бог да прости родителите й! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".