Dave Lombardo записва ударни партии за ново EP на PHILM

18 юни 2014, 08:35 ч. 306 / 7 0
пред./следв.

   След като се раздели със SLAYER барабанистът Dave Lombardo явно отново има време да се занимава с най-различни проекти и начинания. По-рано бе обявено, че музикантът ще работи по саундтрака на филм на "Дисни", а в началото на месеца, че той се присъединява към пънк бандата AMEN. Сега идва новината, че Lombardo записва партиите си за предстоящо EP на PHILM, което ще съдържа четири песни. В момента групата, в която участват още китаристът/вокалист Gerry Nestler (CIVIL DEFIANCE) и басистът Pancho Tomaselli (WAR), все още търси лейбъл за издаването на втория си албум - "Fire From The Evening Sun".

 

dave lombardo

още за:

PhilmDave Lombardo


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".