David Vincent: "Вече не работя с Trey Azagthoth и MORBID ANGEL"

20 юни 2015, 07:03 ч. 905 / 2 5
пред./следв.

   Първоначалната информация за раздялата на MORBID ANGEL с David Vincent предизвика бърза ответна реакция, с която фронтменът отрече да е напускал или да е бил помолен да напусне групата. Едновременно с това бе обявено завръщането на Steve Tucker, а в последствие бандата се раздели с барабаниста Tim Yeung и китариста Destructhor.

   За няколко дни ситуацията около вокалиста на MORBID ANGEL остана неизяснена. Сега David Vincent разпространи изявление, в което казва, че е имал разговор в добър тон с лидера на групата Trey Azagthoth. Двамата са се съгласили, че между тях има непреодолими различия и в резултат на това Vincent напуска MORBID ANGEL. Той желае на бандата успехи в бъдеще и обещава на феновете да се посвети на други музикални проекти.

 

David Vincent



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Georgi 23.06.2015 16:32:17 отговори + 1 0
Това че бил приел християнството,няма много общо с работата му с групата.Някои още живеят в 90-те ,май!?! Т'ва със сатанизма пък ми е било винаги най-голямата смешка. Едни от най-върлите сатанисти,въобще не са метъли,други,от най-върлите такива-метъли,са пълни пози. Лапешка работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 20.06.2015 09:22:57 отговори + 3 2
Най-важният е там. Аз лично очаквам сега да се завърнат Пийт Сандовал и Ерик Рутън за да стане драмата пълна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 20.06.2015 14:00:46 + 0 0
Като нищо и това ще стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 20.06.2015 17:05:12 + 1 0
Сандовал е приел християнството, забравете за него!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 20.06.2015 08:00:56 отговори + 4 1
Ама то има ли още хора в тая група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".