DEEP PURPLE стартираха видеопоредицата "About the Band"

4 май 2017, 08:18 ч. 760 / 3 5
пред./следв.

   Британските рок динозаври DEEP PURPLE издадоха актуалния си албум "inFinite" на 7 април. Обиколката за промоцията на творбата, наречена "The Long Goodbye Tour" ще мине и през България на 14 май (поръчай билет онлайн).

   Музикантите представят "inFinite" и с поредицата видеа "About the Band". По-долу може да гледате онлайн първата и втората части.

 



 

още за:

Deep Purple


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


OLD METAL 4.05.2017 15:19:20 отговори + 4 0
Срам! Пърпъл = на Арената, Славчо - на В. Левски! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 4.05.2017 16:16:55 + 9 0
Само дето Пърпъл са "на Арената" навсякъде по земното кълбо, а Славчо е "на В. Левски" само и единствено в чалгария Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иванов 4.05.2017 10:29:23 отговори + 0 0
Е как да си поръчам, като са изчерпани? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 4.05.2017 11:16:50 + 3 0
Е ако си чакал до сега...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 4.05.2017 13:12:46 + 2 0
Аз успях вчера на косъм, браво на Пърпъл, че дори и сега могат да напълнят без проблеми Арена Армеец, а явно и някой стадион биха напълнили. Но го има и този момент, че хората усещат, че ще им е за последен път... Освен да отидеш пред залата и да се надяваш, че някой ще си продаде билета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".