DER HUNDS представят България на фестивала "Eurosonic-Noorderslag" в Холандия

7 дек 2016, 14:48 ч. 655 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

DER HUNDS представят България на фестивала Eurosonic-Noorderslag в Холандия

DER HUNDS ще свирят и пред българската публика с концерт на 16-ти декември в Студио 1 на БНР.

DER HUNDS e българската група, която ще представи страната ни на престижния фестивал Eurosonic-Noorderslag в Грьонинген, Холандия. Голямото музикално събитие е в средата на януари 2017 г., а дотогава момчета от бандата се подготвят ударно за международната си изява.

DER HUNDS спечели шанса да участва във феста, след като грабна две награди от авторитетния конкурс на Българското национално радио „Златна пролет“ с песента си „Спомен”. Една от тях им дава право за участие на фестивала в Грьонинген, който събира над 230 изпълнители всяка година на 30 сцени в центъра на града.

Фестивалът Eurosonic е едно от най-значимите европейски събития за поп, рок и world музика. Главна цел на организаторите му е по-широко разпространение на европейската музика. Eurosonic се посещава редовно от професионални рекламни агенти, организатори на фестивали и импресарски компании, а участието в него е отличие за всеки музикант. Нашата група ще има шанса да свири цели 45 минути на една от сцените на феста.

Преди да заминат за страната на лалетата DER HUNDS ще свирят и пред българската публика с концерт на 16-ти декември в Студио 1 на БНР. Там групата ще представи видеото към сингъла "Fire", който е част от новия им трети албум, както и програмата за изявата им в Грьонинген.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".