DER HUNDS за първи път в клуб "Joy Station" на 31 март

21 мар 2016, 15:54 ч. 571 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Рок бандата DER HUNDS ще свири за първи път на сцената на столичния клуб Joy Station на 31-ви март. Това е и първата им поява пред публика за тази година и музикантите от групата подготвят страхотно шоу, което да изпълни подобаващо голямата и невероятно оборудвана сцена на клуба в Студентски град.

Момчетата, които от дълго време работят върху новия си албум, споделят, че през тази година той най-сетне ще бъде факт. По време на концерта Der hunds ще изпълнят няколко от новите си песни, като основен акцент ще има върху една от тях, тъй като по време на изпълнението, ще бъдат записани видео кадри, които ще се превърнат в клип към парчето. То ще бъде сингъл от предстоящия албум, но този път подплътен и с видео, след като през миналата година излезе първият аудио-сингъл от албума - "Better than you".

От групата все още не искат да издават заглавието на песента, но споделиха, че тя досега не е свирена на концерт и ще бъде една от няколкото изненади, които подготвят за публиката. Момчетата от Der hunds канят всички свои приятели и съмишленици да дойдат на концерта и да доведат, колкото могат повече свои близки, за да ги чуят на страхотната сцена в Joy Station и да участват в снимките на новия видеоклип. Входът на събитието ще бъде свободен, самият концерт ще започне в 21:00 ч.
Der hunds ви очакват на 31-ви март в клуб Joy Station.
Вход свободен!

 

 

още за:

Der Hunds


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".