Повече от два часа с класиките на DEATH в София на 3 април

21 мар 2016, 15:50 ч. 973 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от две седмици остават до старта на европейското турне на Death DTA "European Thought Patterns", с оригинални членове на Death в състава си, което ще доведе пионерите на дет метъла за първи път и в България. На 3 април 2016 г. на сцената в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните Gene Hoglan, Steve DiGiorgio, Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps.

Групата се готви усилено за предстоящите концерти в Европа, а в интервю по повод на турнето, Gene Hoglan обещава повече от два часа пълнокръвно дет метъл шоу. Легендарният барабанист добави още, че публиката ще може да чуе любимите класики от всички албуми на Death в една вечер, посветена на живота и музиката на Chuck Schuldiner и максимално да се доближи до оригиналното Death преживяване. Музикантите обещават да предадат енергията и емоцията с етикет „Death” и на българските фенове като се разходят през цялото творчество на групата на 3 април.

Жест към родната публика е и готовността на групите да се срещнат с фенове преди концерта в София. Късметлии, избрани чрез игри в медиите, ще могат лично да се срещнат с членовете на Death DTA и Obscura. Феновете ще получат автографи и снимка с идолите си. На концерта в клуб Mixtape 5 ще има и обособен щанд с мърчандайз на бандите.

Припомняме, че съставът на Death DTA (Death To All) за концерта в София включва:

• Steve DiGiorgio, бас (Death, Testament, Obituary, Sebastian Bach, Iced Earth)
• Gene Hoglan, барабани (Death, Testament, Dark Angel, Strapping Young Lad, Fear Factory)
• Bobby Koelble, китара (Death, Azrael)
• Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)
• Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Преди Death DTA на сцената ще се качат и немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните музиканти ще представят пред българските фенове и фантастичния си нов албум Akroasis, който излезе на 5 февруари. Steffen Kummerer и компания ще свирят цял час!

Билети за концерта на Death DTA все още има в мрежата на Eventim и Ticketlogic на цена от 35 лв. Ако останат билети, в деня на концерта цената им ще бъде 40 лв.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гроги 21.03.2016 21:14:55 отговори + 0 5
Никъде не намерих два часа свирене. Мирише на партенка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gene 25.03.2016 11:45:26 + 2 0
Аз намерих това: http://www.metalpaths.com/interviews/2016/03/17/interview-death-dta-tours/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъник 21.03.2016 16:57:59 отговори + 6 0
Мале, нямам търпение! Все се чудех само тоя албум ли ще свирят... А то ще си е пиршество! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ttt 21.03.2016 16:53:05 отговори + 4 0
Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".