Десетте най-четени новини на WeRock.bg за юни 2020 г.

5 юли 2020, 11:53 ч. 848 / 4 3
пред./следв.

   През шестия месец на годината WeRock.bg отбеляза 74 361 уникални посещения (по данни на "Google Analytics") и публикува 187 новини. Те бяха видени общо 87 761 пъти, като читателите ни написаха 539 коментара.

   Ето и статистика за десетте най-четени новини през юни 2020 г.:

 

 

още за:

Werock.bg


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 6.07.2020 19:31:45 отговори + 0 4
Ко прайти, ва ? Живи ли сте още, продължавате ли да съ крийти по къщЯтА? Крийте се, крийте се- заслужавате да ви спретнат не една, ами още две, три, пет вълни на коронавируса. И ник’ви концерти, естествено- НЕ заслужавате да ходите по концерти и АБСОЛЮТНО заслужавате да ви отменят фестивали и концерти (съответно).
Знаете ли (то не, че много ви интересува, ма аз все пак шъ ви кажа )- при една моя екскурзия до Словения (силно я препоръчвам като дестинация, между другото- подценявана страна е, обаче има много какво да се види ) ни разведоха из една от най-големите пещери в Европа. Там имаше създание наречено пещерен протей. Интересна животинка- подобна на гущеро-червей, мъртвешки бледа, дълга може би 10-тина сантиметра. Интересното е, че живее над 100 години, обаче прекарва целия си “живот” в мрака и студа на най-затънтените кътчета на пещерата. А още по-интересното е, че тоя пещерен протей ми напомня на 90 % от пишещите и четящите в сайта (има и свестни хора тук, ама се губят на фона на масата )- мекотело, което с удоволствие си изживява мижавия живот, ограничено и затворено, без да види и лъч светлина през всички тия шибани 100 години... Айде, живи и здрави- имам малко свободно време, доскуча ми, та реших да похейтя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.07.2020 23:34:31 + 3 0
Бая тъжен животец ще да живееш, за да се върнеш да драскотиш в коментарна секция, от която преди време се изниза като бито псе, след като беше наврян на слона отзад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 7.07.2020 00:19:51 + 1 0
Ooooo. Rockfan от Хангара се завърна! Може би защото там няма кой да ти отвръща на словоизлиянията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".