"Metal Fabrica" - нова инициатива за метъл, хардкор, индъстриъл и инди рок страртира на 19 юни с VELIAN

12 юни 2020, 12:08 ч. 2875 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EventEase представя:

Metal Fabrica – нова концептуална вечер за метъл, хардкор, индъстриъл и инди рок страртира на 19 юни в София

VELIAN са специални гости на новоизградената сцена на открито във „Фабрика 126“

След дългата и продължителна тишина в концертния живот на страна-та, наложила се заради пандемията от коронавируса, е време родната сцена да се завърне към живот. И както гласи клишето, тя ще се за-върне „по-силна от всякога“. И именно, защото вярваме в това, ние от екипа на ЕventEase, намираме силите, ентусиазма и базата, за да обърнем нужното и напълно заслужено внимание на нашите, родни групи без значение на калибър, стил, концертна история или град, от който те идват.
„Metal Fabrica“ ще представлява събития, които ще са дълги и напои-телни метъл купони, ще предлагат концерти на живо с продължение от диждеи със съответен специализиран сет до ранни зори.

Първото от поредицата събития ще се проведе на 19 юни (петък) със специалното учстието на група Velian и диджей PopCoRe.
Velian са група с изпипана концепция, стил и сценично поведение. Всичко, което носи марката „Velian“ е за отличен (6). В състава й вли-зат добре познати музиканти от българската ъндърграунд сцена. При Velian няма нищо случайно и дори да изучаваш групата под лупа -трудно ще откриеш повод за критики, защото Velian знаят, че “дяволът е в детайлите“. Има много впечатляващи такива в многопластовия им мелодичен тежък метъл.

Последният засега албум на групата „Godless“ излезе през 2019-а, а датата за готовия вече нов албум, планиран да бъде издаден през 2020 г., все още е неизвестна поради лошото стечение на обстоятел-ствата с Covid-19. Този концерт на 19 юни е добра възможност за мом-четата да представят песни от него на публиката, с която не са се сре-щали от 18 януари 2020 г., когато в рок бар „Fans“ я запознаха с нов сингъл „For Eternity“, придружен с видео.

Цената на билетите Ранно Пиле е 12 лв., а стандартните билети ще са по 15лв и може да се намерят на каса в магазин „На Тъмно“ (ул. Иван Вазов 13) по куриер с наложен платеж на 0886 125 996 и онлайн на https://bit.ly/MetalFactory19June
Метъл Фабриката ще отвари врати в 19.30 ч.

Техническото обезпечение със звук и осветление е предоставено от Real Media Group, които подкрепят вечерта като дават на разположе-ние озвучителна система L’Acoustics и осветление Robe от най-висок клас.

Събитията ще се провеждат при спазването на предписаните противоепидемиологични мерки и препоръки, утвърдени санитарни практики, и с ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпо-редбите.

„Фабрика 126“ се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26. „Фабрика126“ предлага градина, скътана в зеленина; сцена на открито; зала на закрито, мър-чандайз зона, бар и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

Не на последно място, искаме да Ви обърнем внимание и благодарим за визията и логото на новия проект. Тя е от признатите таланти Дидо Пешев (Bare Hands Society), а логото е дело на Иван Шопов (Cooh, Smallman).

Надяваме се Метъл фабриката да заработи на пълни обороти и да се превърне в добра традиция. Очакваме ви!

На 25 юни специални гости на вечерта ще бъдат Last Hope!

 





Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angel Heart 12.06.2020 13:49:29 отговори + 12 7
15 лв за билет си е стабилна цена. Не се изхвърляйте прекалено, че ще приключите бързо като други клубове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 12.06.2020 15:22:15 + 9 5
Кои други клубове?
Ти не виждаш ли, че клуба и организатора са различни?
Или викаш, ако някой направи концерт в Арена Армеец с 500 лева билет и Арената ще приключи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 12.06.2020 13:35:53 отговори + 3 7
От тази фабрика ядат ли месо, че малко ги бъркам, а станаха доста? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EventCheese 12.06.2020 12:23:14 отговори + 16 13
Не е добре когато хора, които не харесват, не слушат и не разбират от тази музика започнат да си пъхат носа в това заради мангизи. Аматьори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".