Детайли за самостоятелния албум на Ross the Boss

17 юли 2008, 00:29 ч. 172 / 5 2
пред./следв.
Бившият китарист на MANOWAR Ross the Boss ще издаде новия си албум "New Metal Leader" на 22 август чрез "AFM Records". Музикантът залага на схема, изпитана чрез първите няколко албума на MANOWAR, и обещава музика в стила на парчета на "Кралете" като: "Battle Hymns", "Into Glory Ride", "Hail To England", "Sign Of The Hammer", "Bridge Of Death" и "Guyana". Ето и обложката на предстоящата творба:

още за:

Ross The Boss


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.07.2008 16:14:00 отговори + 0 0
Хмм... Откъм звучене ми допада. Верно напомня малко на култовите класики... Ама вокалистът не е Ерик Адамс и това се усеща много натрапчиво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shupiluliluma 17.07.2008 08:00:33 отговори + 0 0
Тва го има от една седмица в торентите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".