DIE APOKALYPTISCHEN REITER ще издадат двоен албум през 2014 г.

31 юли 2013, 23:44 ч. 198 / 5 2
пред./следв.
DIE APOKALYPTISCHEN REITER ще издадат нов, двоен албум на 30 май 2014 г. чрез "Nuclear Blast Records". Въпреки че вече има насрочена дата за премиера на пазара, засега повече информация за диска, наследник на "Morality & Insanity" от 2011-а, не е известна.
die apokalyptischen reiter


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 1.08.2013 13:37:18 отговори + 0 0
Няма такава група... То Моцарт и Manowar и малко фолк метал и малко от всичко друго прекрасно са тея Горещо препоръчвам на всеки един да прослуша МНОГО от песните им в един албум има по 3-4-5 стила поне и са ГЕНИАЛНИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gangrel 1.08.2013 09:58:43 отговори + 0 0
оооооооо да! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".