Ian Gillan няма желание да възстанови отношенията си с Ritchie Blackmore

1 авг 2013, 00:41 ч. 1220 / 2 21
пред./следв.
В скорошно интервю за аржентинска радио станция вокалистът на DEEP PURPLE Ian Gillan говори за разрива с бившия китарист на групата Ritchie Blackmore и евентуално възстановяване на отношенията помежду им. Според Gillan, такова, меко казано, е невъзможно да се случи. Дори и смъртта на оригиналния клавирист на PURPLE Jon Lord през 2012 г. не е сближила отново двамата. Всеки от тях е поддържал топла връзка с маестрото на клавишите по своему, но що се отнася до отношенията Gillan - Blackmore те, изглежда, са окончателно преустановени. Певецът разкрива, и че последният период на Blackmore в DEEP PURPLE е щял да доведе до разпадане на бандата. Времетраенето на концертите е ставало все по-малко, публиката пред която легендарната група свири също е намалявала. Така че - раздялата с Ritchie е била за добро. По-долу може да слушате и запис от интервюто.

   През юни DEEP PURPLE гостуваха отново в България, осъществявайки два поредни концерта в два различни града - Каварна и Пловдив.



Deep Purple, Каварна


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vessy kostov 26.10.2016 14:15:56 отговори + 1 0
Анонимен,кефиш-абсолютно си прав,Ричи си е Бог-Търнър го е казал!А Гилън е Пърпълоразбивачът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 4.08.2013 17:29:19 отговори + 0 0
!!!!! ДИО-69 - 2013-08-03 11:03:03
"""СРАВНЕТЕ АЛБУМА НА РЕЙНБОУ ПРЕЗ 1995 ГОДИНА С ТОЗИ НА ПЪРПЪЛ 1996 !РИЧИ С ЧЕТЕРИМА НЕИЗВЕСТНИ МУЗИКАНТИ ПРАВИ ФУРОР А ПЪРПЪЛ С ПЕТИМА СУПЕР МУЗИКАНТИ НИЩО ОСОБЕНО!ПЪРПЪЛ БЕЗ РИЧИ СА НИЩО КАТО КОМПОЗИТОРИ!ТЪЖНО Е НО Е ИСТИНА! """ -- налудничавите коментари просто трябва да бъдат махнати!!!Единствено , ако не са направени от Съюза на глухонемите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

/// 3.08.2013 21:15:33 отговори + 3 0
/// Всичко това е така, защото Ричи се подчини на Бог SHAGRATH, а Пърпъл отказаха да се подчинят на Бог SHAGRATH... /// Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДИО-69 3.08.2013 11:03:03 отговори + 2 0
СРАВНЕТЕ АЛБУМА НА РЕЙНБОУ ПРЕЗ 1995 ГОДИНА С ТОЗИ НА ПЪРПЪЛ 1996 !РИЧИ С ЧЕТЕРИМА НЕИЗВЕСТНИ МУЗИКАНТИ ПРАВИ ФУРОР А ПЪРПЪЛ С ПЕТИМА СУПЕР МУЗИКАНТИ НИЩО ОСОБЕНО!ПЪРПЪЛ БЕЗ РИЧИ СА НИЩО КАТО КОМПОЗИТОРИ!ТЪЖНО Е НО Е ИСТИНА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пелян Деевски 1.08.2013 22:27:12 отговори + 0 0
Гейв Даан, значи ти си един мърльо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мюсли Сънрайз 1.08.2013 21:43:46 отговори + 4 0
Упс, извинявай, Бог SHAGRATH, изтървах се без да искам! ИЗВИНЯВАЙ!
Поклонявам ти се и се подчинявам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мюсли Сънрайз 1.08.2013 21:30:10 отговори + 1 3
аз Бог Шаграт само да го видя, ще му скъсам ританките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бог SHAGRATH 1.08.2013 19:30:35 отговори + 4 0
Всички веднага да коленичат и да се подчинят на Бог SHAGRATH! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гейв Даан 1.08.2013 19:25:56 отговори + 0 0
"Пелян Деевски - 2013-08-01 16:03:45
Ричи смуче и е хмелоберач."

Той и Гейв смуче и то доста. При това за него може да се каже същото, като за Гилън, Ковърдейл, Хюз, Дио, Търнър, Дуги и Бонет - ако не е бил Гартин Мор, днес този човек, с композиторска немощ и хубав глас, щеше да продава виетнамски дънки на Кирковския пазар (в смисъл, на еквивалента му в Есекс).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 1.08.2013 16:39:45 отговори + 1 0
Боже, боже ,,,,, колко мъка има по тоя свят!Много!Първо никъде нищо лошо не е казал Гилън в интервюто си!Това, че те двамата не мелят в една мелница (и то отдавна)си е чиста човещинка и не означава, че не се уважават зверски като големи музиканти!Тук бих препоръчал на по горе пишещите да четат повечко по темата(книги, списания и интервюта, а после да подскачат срещу Човекът - Глас на ДийпПърпъл!И второ - това, което прави сега Ричи е не по малко готино - просто е в съвсем различна стилова посока!А женичката му си пее много, много хубаво и идеално пасва на сегашните музикални излияния на бившия виолетов Господар на Дъгата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пелян Деевски 1.08.2013 16:03:45 отговори + 0 1
Ричи смуче и е хмелоберач. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

РИЧИ ОТ ВИДИН 1.08.2013 15:09:26 отговори + 0 0
НИНКО, ЧЕТЕШ ЛИ, НИНКООООООО... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 14:46:52 отговори + 2 0
И още нещо - Ричката може и да е обсебен от жена си, но това няма нищо общо с музиката, която днес прави. А той прави тази музика, която му е на сърцето. И това не го казвам аз, а различни музиканти. Прочетете интервюто с Роджър Гловър в последния Метъл Хамър. Там той казва, че изобщо не е изненадан, че днес Ричи прави такава музика, защото още навремето, когато е бил в Пърпъл е имал залитания и желания да прави такова нещо. А тогава жена му я е нямало.

Ричката прави това, което иска. А Гилън прави това, от което ще се изхранва. Това е разликата между двамата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 14:43:10 отговори + 1 0
Какво значи тъпо, когато става въпрос за истината?

И защо да не говоря такова нещо за Дио и Ковърдейл? Аз съм безобразен фен и на двамата, но това не ми пречи да кажа, че ако не беше Ричи, по всяка вероятност Дио щеше да остане на нивото на Елф (а то е доста по-надолу и от Рейнбоу, и от Сабат, и от ДИО), а Ковърдейл щеше вероятно да е световно неизвестен. Без Deep Purple и Rainbow и двамата щяха да имат съвсем други съдби.

За соловата немощ на Гилън не искам да започвам. Той е единствения от музикантите в Пърпъл, който извън групата е гола-вода. Пълна дупка. Всички останали имат сериозни кариери със солови групи, като продуценти, студийни музиканти и т.н. Гилън за каквото и да се е захванал - все е свършило зле. Гилън Бенд? Зле. Сабат? Зле. Частен хотел? Фалит. Производство на мотоциклети? Фалит.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 1.08.2013 11:52:55 отговори + 0 0
Всъщност аз обичам Ричи (и Ковърдейл) много повече от тия долу, но е тъпо да се говори така за такива велики музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WIL 1.08.2013 11:05:37 отговори + 1 0
Не е хубаво да плюеш в кладенец, от който си пил вода. Ричи продължи и след Гилън- с JLT and Doogie White. Ако Гилън не изпълняваше песните от времето на Ричи и не беше запазил името на групата, Иън Гилън бенд наистина нямаше да има толкова публика. Човешкият глас има срок на годност и ако си бил голям вокалист- не ставай дребен човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 1.08.2013 11:03:28 отговори + 0 0
Анонимний, прекалено силно изказване за споменатите музиканти (поне за Дио и Ковърдейл можеше да спестиш тая простотия).

Иначе съм съгласен за божествената ръка на Ричи. Но къде е той сега? Обсебен от жена си ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 09:44:50 отговори + 1 0
Гилън, Ковърдейл, Хюз, Дио, Търнър, Дуги, Бонет - това са само част от музикантите (без да споменаваме неизброимото количество барабанисти, басисти, клавиристи и т.н.), които днес щяха да са шивачи, монтьори, продавачи в магазин, градинари, шофьори, кранисти, готвачи, всякакъв вид помощен персонал или в най-добрия случай треторазрядни изпълнители, изявяващи се в съмнителни, мрачни и мухлясали кръчми, пред 13 човека публика, ако не беше божествената ръка на Ричи, която да ги посочи.
Всички тези хора (или поне живите от тях), когато стават сутрин, първото нещо, което трябва да направят, е да погледнат нагоре към небето и да кажат: "Благодаря ти, Ричи, че те има. Благодаря ти, че видя нещо в мен и заради това от г-н Никой, днес съм г-н Някой."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.08.2013 09:10:51 отговори + 0 1
Е що да говори глупости? Едното не противоречи на другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

РичиБог 1.08.2013 09:05:50 отговори + 1 0
"публиката пред която легендарната група свири също е намалявала" - Гилън да спре да говори глупости, защото, ако сега Ричи се върне в групата публиката по концертите им ще се увеличи двойно, че и тройно.
И да не се занимава с (не)възстановяване на отношенията си с него, а да се концентрира върху възстановяване на гласните си струни - последните години е толкова жалък на сцената, че е направо смешно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Омраз 1.08.2013 08:28:20 отговори + 0 0
Харесва ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".