Dimmi Argus и LOGHART с два трибют-концерта на BLACK SABBATH

7 окт 2011, 09:11 ч. 308 / 3 0
пред./следв.
Димитър Аргиров или Dimmi Argus, както е артистичният псевдоним на бившия вокалист на ЕПИЗОД, се връща в България, заедно с италианската си група LOGHART, за два концерта – единият в пловдивския клуб "Polinero Place", другия - в софийския рок бар "Fans". Този път Dimmi и LOGHART ще се представят като трибют банда на BLACK SABBATH – нещо, което те правят в Италия с голям успех от години. В Пловдив концерта ще е на 29 октомври, като датата е само три дни преди Деня на Вси светии и е обявена като първа от поредицата концерти по случай празника. На другия ден групата ще свири във "Fans", където шоуто ще е разделено на две части – първата част ще е трибюта на BLACK SABBATH, а през втората част ще звучат парчетата от диска на Dimmi "Black And White", както и две нови песни. На концертите си Dimmi никога не пропуска да изпълни и нещо от тъмния период на ЕПИЗОД с текстове, написани от средновековния френски поет Франсоа Вийон. Италианците от LOGHART с удоволствие припяват бекинг вокали на чист български език. Миналия септември в София те записаха концертно DVD "Live At Rock Bar Fans", което бе издадено на 1 януари 2011-а. В момента групата работи върху нов диск с авторски парчета.

още за:

Dimmi ArgusLoghart


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".