Dimmi Argus с нов рок албум в Италия

1 апр 2013, 12:37 ч. 936 / 11 3
пред./следв.
Димитър Аргиров или Dimmi Argus - както е познат с артистичния си псевдоним, издаде нов албум с италианската си група. Албумът е в стил хард рок/мелодичен метъл и е озаглавен "Bad Dream". Съдържа 11 песни, сред които кавър на BLACK SABBATH и народна песен в хеви-метъл вариант. Включени са и две песни от периода на Димитър в група ЕПИЗОД, които са с нов аранжимент и текст на английски.

   Албумът е предшестван от сингъла "Wish I Could", публикуван дигитално през юни 2012 г., както и от песента "Pray For Our Souls", която може да се прослуша в сайта на певеца www.dimmiargus.net.

   Издател на "Bad Dream" е италианската музикална компания "Tanzan Music", а продуцент е Димитър заедно с останалите членове на групата. Албумът е мастериран от небезизвестния Тimo Тоlkki (екс-STRATOVARIUS, REVOLUTION RENAISSANCE, SYMFONIA). Подговя се и българско издание, в което ще има един бонустрак в повече, a някои от песните ще са на български език.

   Официална дата, на която албумът ще бъде публикуван онлайн от италианския лейбъл "FreeMood Promotion" е 3 май, след което ще се започне дистрибуция и на компактдиск. От офиациалния сайт на Dimmi Argus могат да се правят поръчки за закупуване на албума, да се прослушат част от песните, както и да се направи заявка за безплатен линк за даунлоуд на електронатa версия.

   Музикантите са: Dimmi Argus - вокали, бекинг вокали и и клавишни, Matteo Calza - китари и бекинг вокали, Filippo Spezia - бас китара и бекинг вокали и Andrea Cassinari – барабани. Групата е идвала вече няколко пъти в България, а следващото й гостуване в София ще бъде през октомври 2013 г.

   Песните и обложката на "Bad Dream":
01. Black And White
02. Bad Dream
03. Wish I Could
04. Victims Of The Nightmare (Intro)
05. From the grave
06. Into The Void (BLACK SABBATH cover)
07. Pray For Our Souls
08. This Silence
09. My Way Home
10. Into The Forest (Bulgarian folklore song)
11. Black And White Radio Edit (Digital release bonus track)
dimmi argus - bad drream

още за:

Dimmi Argus


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


666 2.04.2013 11:05:32 отговори + 0 0
В сайта има бутон - аз си го дръпнах, не е съвсем зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.04.2013 01:54:18 отговори + 0 0
Няма ли нещо да се чуе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 1.04.2013 13:33:32 отговори + 0 0
И това е шега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".