Днес излиза дебютният албум на GODS OF ANCIENT, чуйте го

18 ное 2022, 08:05 ч. 546 / 12 0
пред./следв.

   "Historia Mali Et Lucis" ("История на Злото и Светлината"), дебютният албум на българската дет/дуум метъл банда GODS OF ANCIENT, излиза официално днес, 18 ноември. Той е достъпен във всички популярни стрийминг платформи ("Bandcamp", "Spotify", "Deezer", "Pandora", "Tidal", "Amazon", "iTunes" и т.н.), както и на лимитирано диджипак CD със специална книжка и бележки от групата. Може да чуете целия албум по-долу.

   Продуцирането, миксирането и мастeрирането са дело на Иво Иванов в "Mrdr Sound Studio". За обложката и артуърка на творбата са отговорни Румяна Заркова и Илиан Атанасов, а оригиналът е класическата картина на Албрехт Дюрер "Рицарят, дяволът и смъртта". Концептуалната творба пръдължаваща над един час, като от бандата я определят като "своя първа декларация, едновременно сурова, еклектична и способна на всички крайности". Ето и коментар относно историята му:

Това е албум за една безкрайна война; по-старa от самото време. История за борба, учение и растеж. Един неверник е завлечен в мистичното царство на древните богове, които го излагат на военната история на неговите предци, подкрепяйки го с безкрайната си сила до евентуалното му възнесение и сблъсък с Плеадус, въплъщението на цялото зло. Това е история за загуба и победа. Това е почит към историята и боговете. История на злото и светлината.


Траклист на "Historia Mali Et Lucis":
01. The Realm Unknown
02. Pleadus
03. Vetus Supere!
04. Serdica
05. Dulo Death March
06. Theoktist
07. Mars Ultor
08. Ascension I: Hills of Troyan
09. Ascension II: Kolober


   Събитието "Historia Mali Et Lucis" Live in Concert" ще се проведе на 11 декември в столичния клуб "Mixtape 5", подкрепено от бандите ПРОКАЗА, IMPENITENCE и CERTAIN DEMISE.

 

 

gods of ancient

още за:

Gods Of Ancient


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".