Слушайте новия сингъл на GODS OF ANCIENT "Mars Ultor"

4 ное 2022, 08:22 ч. 417 / 7 0
пред./следв.

   Българската дет/дуум метъл банда GODS OF ANCIENT представя втори сингъл от предстоящия си дебютен албум "Historia Mali еt Lucis" ("История на Злото и Светлината"), който ще бъде издаден на 18 ноември на CD в диджипак формат, както и дигитално във всички популярни онлайн стрийминг платформи. Парчето се казва "Mars Ultor", по-долу може да видите коментар от страна на групата:

"Mars Ultor" ("Марс Отмъстителят" на латински) ни връща към създаването на Древен Рим и кървавото отмъщение на последния езически император Юлиан Апостат ("Отстъпник").

Това е песен за римския бог на войната, демонстриращ дуалистичната, но справедлива природа на Древните богове.

Както създава, така и разрушава.

 

   Утре започва и мини-турне на GODS OF ANCIENT в страна, с което ще промотират предстоящата творба. Датите са както следва:

Стара Загора - 05.11 - "Клубъ" + CERTAIN DEMISE
Пловдив - 12.11 - бар "Under City" + MALTWORM и HISTORIAN
София - 11.12 - клуб "Mixtape 5"

 

 

gods of ancient

още за:

Gods Of Ancient


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".