DOG EAT DOG идват отново у нас за "Wrong Fest 2018"

11 апр 2018, 05:12 ч. 1645 / 10 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Wrong Fest ще се проведе в полетата край Войнеговци на 13 и 14 юли.

За шеста поредна година българският алтернативен фестивал Wrong Fest ще се проведе на поляните край софийското село Войнеговци. Първите обявени изпълнители са hardcore punk/rap легендите от Dog Eat Dog и българският фурор Стругаре.

За подбора на групите организаторите казват, че ще продължат по идейната пътека на фестивала, като ще има представители на ню-метъл, пънк, инди, хип-хоп и алтърнатив жанровете.

Предстои да бъдат обявени още редица имена от световната и българската сцена, като се очаква някои от тях да провокират сериозен интерес към събитието.

Билети за двата дни на фестивала на промоционална цена ще бъдат пуснати в продажба от петък, 13 април.

Още днес (сряда) се очаква да бъдат обявено още едно известно име, затова следете страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/events/360097551172271/

Wrong fest е един от най-успешните български фестивали за алтернативна музика и извънградска култура. Със своето шесто поред издание – фестивалът е заел основно място в летния фестивален календар на българския меломан. Това не е случайно, тъй като не само музикалната селекция, а и мястото на което се провежда „Грешния фест“ допринасят за пълноценното и надежедневно преживяване на посетителите. С гостували имена като Therapy?, Juno Reactor, The Subways, Truckfighters, Superhiks, Smallman, Nighstalker и редица други български и световни изпълнители фестивалът си е изградил образ на събитие с висок вкус, високи изисквания и високо качество.

 

dog eat dog



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ганьо балкански 11.04.2018 12:27:46 отговори + 4 3
плюене по системна и усилена работа - запазена марка на нашенеца.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамак 11.04.2018 09:09:01 отговори + 6 3
Това е най-успешно забърканата манджа с грозде! Изненада е, че продължават да го "правят"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 11.04.2018 10:37:01 + 3 3
Ами фактът, че продължават, означава че достатъчно хора го посещават, за да може все пак да се издържа и да организира 6 години. За твоя, а и на други тук, изненада, не всички харесват само тру метъл от 80те и воини с кожи и мечове - за много хора "манджата с грозде" е интересна и различна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамак 11.04.2018 11:40:32 + 4 0
Това за тру метъла не ме грее въобще и не знам как се самоиздържат, но миналата година бяхме стотина човека повечето с покани ... Групите са от кол и въже и организацията им е много зле. Ти си се кефи, но със сигурност това е най-смотания фестивал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".