Чуйте новия сингъл JEREMY? и разберете подробности за концерта на 13 април

11 апр 2018, 05:29 ч. 1090 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от три дни до официалното представяне на новия албум на JEREMY?, групата споделя публично в радио-ефира и социалните мрежи втора песен от съдържанието му. Наречена е “Go or Fall” и на практика представлява първата авторска от всички предстоящи за реализиране в края на настоящата седмица. През миналия декември бандата реализира пилотния сингъл “You’re the Voice”, като собствено аранжиран римейк на световноизвестния хит на John Farnham, илюстриран с впечатляващо видео. Снимките към клипа на “Go or Fall” също вече са факт, осъществени отново от екипа на Clamer Studio, а готовата продукция ще може да бъде видяна до края на месеца. Аудиото вече може да бъде чуто и в Youtube.

За дългоочаквания промо-концерт на 13 април във Военния клуб екипът на ДЖЕРЪМИ гарантира атрактивно и качествено шоу. Освен допълнителна озвучителна техника и специално изработена програма от светлини в синхрон с музиката, за ключови моменти са подготвени и лазерни ефекти, дело на Анди Фокър (Andy Faulkner). Анди е приятел и фен, с когото момчетата от JEREMY? се срещат миналото лято по време на празника на Варна. Там бандата за първи път вижда как тяхното представяне се обогатява, благодарение на лазерната хореография на Анди, която той и неговият екип от www.lasershows.bg изработват специално и конкретно за всяка песен.

Билети за концерта в София, който ще се проведе този петък, се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн – през сайта на компанията. Поради вече засиления интерес и ограничения капацитет на залата, се препоръчва предварителното закупуване!

 

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шогот 11.04.2018 11:45:46 отговори + 6 1
Кафа от тези! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".