Dominic Miller гостува отново в София на 15 април

29 ное 2023, 10:41 ч. 439 / 17 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Dominic Miller се завръща на сцената на Sofia Live Club на 15 април 2024 г.

Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг, Доминик Милър се завръща отново на сцената на Sofia Live Club, на 15-ти април 2024г., където ще представи последния си албум "Vagabond".

С него той добавя още едно вълнуващо преживяване към своята солова дискография. "Vagabond" е записан в студио "La Buissonne" в Южна Франция, заедно със световноизвестните музиканти Зив Равиц на барабаните, Николас Фисман на баса и пианиста Якоб Карлзон, с които ще имаме удоволствието да го чуем и на живо през пролетта.

В новия си албум, Доминик Милър създава очарователна симбиоза от джаз, поп, акустичен фолк, съвременна класика и латински елементи. "Vagabond" комбинира всички тези стилове, създавайки нещо напълно ново.

През годините, виртуозът на китарата доказа, че освен музикант в групата на Стинг, той е и изключително успешен солов артист с издадени 12 студийни албума. Днес той се радва на завидна репутация както в професионалния свят на музиката, така и сред меломаните по цял свят.

Доминик Милър е участвал във всеки албум на Стинг след "The Soul Cages" от 1991 г. и е изпълнил над хиляда концерта с бившия певец на "Police". Също така е съавтор на хитовите песни като "Shape Of My Heart" и "La Belle Dame sans regrets".

Билети за събитието, могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лева [поръчай онлайн от тук].

В деня на концерта и на място цената ще е 60 лева.

 

dominic miller slc



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".