DORO, W.A.S.P., GOTTHARD, BRAZEN ABBOT потвърждават за "Magic Circle Festival"

22 фев 2008, 01:26 ч. 309 / 8 5
пред./следв.
DORO, W.A.S.P., GOTTHARD и BRAZEN ABBOT (групата на Николо Коцев, с настоящ вокалист Joe Lynn Turner) са последните изпълнители, потвърдили участие за организирания от MANOWAR "Magic Circle Festival", който ще се проведе в Бад Аролзен, Германия между 9 и 12 юли. Ето как изглежда списъка с банди досега:
MANOWAR
DORO
W.A.S.P.
GOTTHARD
BRAZEN ABBOT
HOLYHELL
JACK STARR'S BURNING STARR
MAJESTY
STORMWARRIOR
   За да направят събитието специално, "Кралете на метъла" ще изпълнят по цели три от първите си шест албума в две поредни вечери. Ще ви държим в течение и за други важни новини около този фестивал.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Агентът-Провокатор 25.02.2008 12:45:17 отговори + 0 0
Напълно изчерпателно. Браво на теб, на твоята възраст - това е похвално.
Е, аз ги чух за първи път... 1985 г. Донесоха ми първият им албум само 8 месеца след като беше излязъл. В онези времена това си беше същинска мания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 22.02.2008 13:35:42 отговори + 0 0
Чакай да сметна...на 18 съм, почти 19. Като малък съм чувал баща ми да ги пуска като ясно си спомням касетката First Blood...Last Cuts. Иначе сериозно ги слушам от 14-годишен когато един авер ми ги записа и съм запознат в основи с творчеството на Блеки и всички лица на WASP и съм фен на всичко на групата, та дори и на много недолюбвания Helldorado. Надявам се отговорих изчерпателно на въпроса ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 22.02.2008 12:47:18 отговори + 0 0
Blackiel, ти откога слушаш WASP? Просто питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 22.02.2008 11:06:03 отговори + 0 0
Въй въй въй Блеки и Джоуи...две огромни егота, не ми се мисли какво ще се случва бекстейдж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 22.02.2008 10:04:50 отговори + 0 0
Е, ясно е, че ще се размажем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".