Двама вокалисти ще бъдат с групата на Don Airey в Пловдив

25 авг 2023, 17:52 ч. 491 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ще бъде грандиозно: Don Airey идва с двама вокалисти за концерта в Пловдив!

Още един световен музикант ще участва в супергрупата на Дон Еъри (DEEP PURPLE), която ще забие в Летния театър на Пловдив на 29 август. Към състава се присъединява и шведът Stefan Berggren, който заедно с Carl Sentance от NAZARETH имат привилегията да изпълнят вокалите от рок класики на WHITESNAKE, RAINBOW, DEEP PURPLE, JUDAS PRIEST, Gary Moore, Ozzy Ozborne, включени в програмата на концерта.
„Това ще бъде наистина впечатляващо и невиждано досега!”, обяви самият Дон Еъри. Легендарният кийбордист представя у нас специалния си проект DON AIREY ALLSTARS с мега рок хитове, в чието създаване самият той е участвал като музикант.

Клавиристът на Пърпъл решава да привлече втори вокалист за шоуто в Пловдив като специална изненада за родните фенове и с идеята за максимално ярко представяне на разнообразния репертоар от рок парчета, съставящи проекта му.

Стефан Бергрен е един от най-известните шведски певци, музиканти и автори на песни. В кариерата си е споделял една сцена с музиканти от Whitesnake, Deep Purple, Brian May Band, Uriah Heep и Black Sabbath. Познанството и партньорството му с Дон Еъри не е от вчера, като клавиристът на Deep Purple участва дори в записването на песен от солов албум на Бергрен.

На 29 август, DON AIREY ALLSTARS BAND излиза в състав:
Дон Еъри (DEEP PURPLE, RAINBOW, WHITESNAKE…) - клавишни
Карл Сентънс (NAZARETH) – вокали
Стефан Бергрен (WHITESNAKE, DEEP PURPLE, BRIAN MAY BAND, URIAH HEEP) - вокали
Кайтнер Зи Дока (Jon Lord, Ian Paice и Bruce Dickinson) – китара
Крис Чайлдс (THUNDER) - бас
Бернхард Велц (Jon Lord, Ian Paice и Bruce Dickinson) – ударни.

Музикантите от групата гарантират зареждане с ударна доза рок адреналин и невиждано шоу в Летния театър на хълма „Бунарджика” в Пловдив.

Концертът е във вторник – 29 август.
Начало: 20:00 часа. Вратите се отварят в 19:00.

Билети:
- мрежата на Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/don-airey-allstars-night-plovdiv-leten-teatr-614356/event.html
- и през Grabo: https://grabo.bg/rok-kontzert-0w3sn8z

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".