Две нови промоции на "Wizard" и в онлайн магазина на "Metal Katehizis"

11 окт 2009, 12:57 ч. 373 / 7 1
пред./следв.
Вече е Коледа в магазина на Музикална компания "Wizard", респективно и в електронния такъв на KATEHIZIS.COM (разгледай)! От 9 октомври стартират две нови предколедни промоционални кампании. Те са описани по-долу:

   Промоция 1:
   Всеки клиент, закупил минимум 4 броя CD/DVD с цени над 14 лв., получава безплатно (избрано от него) CD/DVD на цена до 15 лв. включително! За да изпълните това условие най-евтиният от закупените/ поръчани онлайн 4 CD/DVD-та трябва да е на цена 15 лв.

   Промоция 2:
   Всеки клиент, закупил минимум 7 броя CD/DVD с цени над 14 лв., получава безплатно (избрано от него) CD/DVD на цена до 28 лв. включително! За да изпълните това условие най-евтиният от закупените/ поръчани онлайн 7 CD/DVD-та трябва да е на цена 15 лв.

   Клиентите, които поръчват онлайн, трябва да отбелязват избрания от тях диск в поле "Допълнителна информация". Ако някой от избраните CD/DVD-та липсва или поръчката не отговаря точно на условията, ще се свържем с вас, за да уточним доставката.

   Важно: Промоцията продължава до 31 декември и важи и само за наличните CD/DVD количества. Побързайте - те са ограничени!

   Забележка: Индивидуалните поръчки за внос по заявка не взимат участие в промоцията.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock Thrashler 14.10.2009 21:43:06 отговори + 0 0
Промоциите на Wizard са удобно време за измами от тяхна страна.От редовен клиент,успяха да ме превърнат в опарен...Знам,че ще изтриете този коментар,но и Катехизиса не поема отговорност за липсата но лоялност!Време е в България нещата да се случват по друг начин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".