Джони Деп на портокалов джин, вино, бира и шампанско преди концерта на HOLLYWOOD VAMPIRES в София

11 май 2023, 10:31 ч. 1277 / 13 6
пред./следв.

   Остава един месец до първия концерт на HOLLYWOOD VAMPIRES в България. Супергрупата ще свири в зала "Арена София" на 12 юни (поръчай билет онлайн). Организаторите "Bulgarian Live Music" вече се подготвят за изискванията на звездите.

   Безспорно най-голямата звезда, която ще видим за първи път в България, е Джони Деп. Актьорът от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му. Най-важното изискване от страна на Alice Cooper е да има заредени минимум три списания за четене, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър. Joe Perry от AEROSMITH пък е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

 

hollywood vampires



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 11.05.2023 16:29:58 отговори + 4 0
Това с виното на Алис Купър не го разбирам. Той не близва алкохол от 40 години изобщо. Ако идва с жена си, може да е за нея, но не може да е за него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.05.2023 15:02:19 отговори + 2 2
А Томи на шопски въздух ли ще бъде...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.05.2023 15:20:32 + 2 2
Кой е Томи в сравнение с Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.05.2023 16:17:41 + 3 0
Ма защо трябва да ги сравняваш...Ще умориш човека от глад ако зависеше от теб...Как пък не ме пренебрегна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.05.2023 16:33:16 + 2 2
Чети:

"Актьорът от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му. "

Значи и него ще го уморя от глад, щото той само пиене е поискал специално.

"Joe Perry от AEROSMITH пък е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе."

Айде и този умря от глад
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 11.05.2023 12:18:50 отговори + 5 0
...и ракия ,чадо и ракия ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".