EDGUY ще отбележат 25-годишнината си през 2017-а

1 яну 2017, 15:40 ч. 1262 / 11 1
пред./следв.

   Лидерът на EDGUY Tobias Sammet публикува съобщение по повод новата година, в което прави обзор на изминалите 366 дни и плановете си за 2017-а. През тази година EDGUY ще отбележат своя 25-и юбилей със "специално издание" и поредица от юбилейни концерти. Певецът коментира, че има "много музика в себе си" и много "луди мечти". Когато дойде времето за това, той ще ги сподели с феновете си. 

   В последните няколко години EDGUY не бяха основен приоритет за Sammet, тъй като той бе зает със суперпроекта си AVANTASIA. През 2016-а най-сетне бе осъществено и дългоочакваното първо гостуване на AVANTASIA в България.

 

още за:

EdguyTobias Sammet


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


........ 2.01.2017 09:59:43 отговори + 7 0
Ако дойдат в България просто ще се сцепя! Сума ти време не са идвали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".