"Electric Guitarlands" - Gus G., Michael Angelo Batio и др. ще свирят в София на 11 май

6 фев 2023, 11:05 ч. 1628 / 18 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Топ китаристи с общ концерт на 11 май!

Шоуто Electric Guitarlands у нас на 11 май!

BGTSC представя: шоуто Electric Guitarlands, което ще се състои тази година на 11 май от 20.00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Предстои ни фантастична музикална вечер с четирима от най-добрите китаристи от света на рок музиката.

Групата се състои от:
- Майкъл Анджело Батио (Michael Angelo Batio) Легендарният шредер от Чикаго, настоящ китарист на MANOWAR и бивш член на Nitro;
- Гас Джи (Gus G.) Великият гръцки китарист свирил с Ози Осбърн (Ozzy Osbourne) от 2009 г. до 2017 г. и фронтмен на Firewind;
- Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) На 17-годишна възраст е вербуван от Рони Джеймс Дио да се присъедини към групата му. За кратко време заедно с DIO постига световна слава и признание като един от най-талантливите китаристи за всички времена.
- Анди Мартонджели (Andy Martongelli) е един от най-известните италиански шредери, китарист, композитор, продуцент и преподавател, член на групата David Ellefson.
- Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti), познат ни от групата на Vinnie Moore ще е на баса;
- Роберто Пирами (Roberto Pirami), който познаваме като барабанист във формациите на VinnieMoore и Michael Angelo Batio и талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen, Megadeth, Pantera и др. По време на двучасовото шоу ще се насладим и на легендарното соло на Батио изпълнено на уникалната му двойна китара.

Билетите ще влязат в продажба след 12:00 часа на 6 февруари онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн от тук] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цени на билетите до 10 февруари, включително ще са 40 лева! След това и до деня на концерта ще са по 45 лева. В деня на събитието и при налични места в клуба цената ще е 50 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва приетия Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

electric guitarlands



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 7.02.2023 02:38:13 отговори + 2 9
Манджа с грозде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 7.02.2023 12:10:47 + 3 1
"Ц", нидей са обажда, а бег'и обратно в репетиционната! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 6.02.2023 16:40:20 отговори + 6 0
Това видео на Michael Angelo Batio навремето много ме кефеше: https://www.youtube.com/watch?v=hb5QaCfm7bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 6.02.2023 15:46:33 отговори + 3 3
На тая дата не трябваше ли да има Watain в Микстейпа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 6.02.2023 20:44:04 + 6 0
За Watain място не е обявено. Иначе датата е същата, но не мисля, че има конфликт на интереси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 6.02.2023 12:21:39 отговори + 12 3
Това ще е жестоко! Всеки от първите трима е китарен гений!!!! Доколкото виждам и останалите не са за пренебрегване. Там съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xfgbh 6.02.2023 11:39:44 отговори + 4 20
в най-големите групи са свирили тия-смех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mosher 6.02.2023 12:16:22 + 13 1
Хейтърче, OZZY, DIO и MANOWAR са малки банди, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 6.02.2023 12:46:53 + 18 3
Ще ни пратиш ли линк към твоята група? Да видим ти какво си направил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".