ENTER SHIKARI издават втори албум

16 май 2009, 10:36 ч. 160 / 2 3
пред./следв.
Британската "електро-пост-хардкор" сензация ENTER SHIKARI ще издаде втория си студиен албум на 15 юни чрез собствения си лейбъл "Ambush Reality". Наследникът на "Take to the Skies" (2007) е продуциран от Andy Gray, работил с групи като U2 и KORN, и ще бъде озаглавен "Common Dreads". Появата му ще бъде предшествана от сингъла "Juggernauts", чийто видеоклип вече е на ваше разположение тук:

още за:

Enter Shikari


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Diluted 16.05.2009 18:28:45 отговори + 0 0
Дам, първият им албум е уникална комбинация (доколко точно не знам, но преполагам, че те са първосъздателите на тоя тип звучене) между електронни партии с много голяма мелодичност, съчетани с леко отвеяни хардкор врещения и набивки. Като цяло е интересена и изключително приятна за ухото музика, да не забравя и разнообразието и значителната доза оригиналност, които бликат от песните им.

Спрямо тоя клип чувам, че са поснижили значително "суровостта" на китарите, а относно "гейщината им", мацките най-вероятно са готови да ги понесат на пиедестал, така както ги гледате да се подсмихват скромничко. Малоумните коментари дотук, моля.

Важното е, че правят интересна музика, а пък и с тоя продуцент, това на мен поне ми говори за устремление към музикалните висоти на комерса и поп-музиката, или по-скоро към широтата на аудиторията на този тип музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 16.05.2009 16:49:46 отговори + 0 0
Баси нинтендо началото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 16:01:22 отговори + 0 0
Въобще не слушам такава музика, обаче тия гейове са оригинални поне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".