Kevin Quirion от ORDER OF ENNEAD: "Едва не припаднах в София..."

16 май 2009, 10:17 ч. 323 / 6 4
пред./следв.
Фронтменът на американските екстремисти ORDER OF ENNEAD Kevin Quirion публикува пътепис от наскоро приключилото турне "Icons Of Evil Euro Tour", предприето от групата му заедно с VITAL REMAINS и TRIBULATION. "Metal Katehizis" публикува обстоен репортаж, както и множество снимки от изявата на бандите в София на 8 май, а ето с какви впечатления е останал самият Kevin:

   "Ден 25 - София, България, клуб "Blue Box". Разходихме се из града. Не е зле, макар да няма много от онази стара архитектура, която харесвам. Scott (Patrick - бас) обаче остана доволен, тъй като всичко е на руски (?!? - б. ред.). Някакъв симфоничен оркестър свири на обяд, в 7 имаше друг метъл концерт, а ние излязохме на сцената в 9. И трите събития се проведоха на едно и също място и хората трябваше да плащат за всяко едно отделно. Доста странно, наистина.
   По време на сета на TRIBULATION научихме, че това ще е последното шоу от турнето. Оказа се, че и двете дати в Хърватска са били отменени. И без това повечето от нас вече бяха готови да се прибират у дома, но въпреки това е доста неприятно концертите ти да се провалят. Както и да е, качих се на сцената, докато TRIBULATION още свиреха, и попях малко с тях - онази строфа, в която се казва: "From the seed of Belial, he rises. Nosferatu, the vampire."
   Нашият сет беше убийствен - едно от най-добрите ни изпълнения за цялото турне. Публиката определено ни хареса. По време дългата вокална партия в "Conferring with Demons" едва не припаднах - задържах дъха си по-дълго от обикновено и в съчетание с жегата и прожекторите изведнъж ми причерня, но все пак се съвзех и всичко продължи страхотно. Никой не ни погоди кофти номер, нито си направи майтап с нас, както обикновено се случва на последния концерт от всяко турне, но и без това ни беше неприятно от внезапната новина, че с това шоу обиколката ни приключва. По време на сета на VITAL REMAINS всички групи се качихме на сцената за изпълнението на "Hammer the Nails" и публиката полудя.
   След шоуто около 50 души ни чакаха, за да се снимат с нас и да вземат автографи. Някои от хлапетата дори ни казаха, че биха искали да ни видят отново в София, и то като хедлайнъри. Надявам се, че някой ден ще го направим."

   Пълният текст на пътеписа от турнето може да бъде прочетен тук.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dementor 17.05.2009 09:31:48 отговори + 0 0
мдам,мн як концерт стана тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 15:46:36 отговори + 0 0
hammer DOWN the nails Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 11:28:04 отговори + 0 0
На руски било /facepalm Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 16.05.2009 10:37:25 отговори + 0 0
Гъзар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".