Eric Singer и Alex Holzwarth ще участват в новия албум на AVANTASIA

9 авг 2009, 11:40 ч. 339 / 3 2
пред./следв.
Двамата барабанисти Eric Singer (KISS, Alice Cooper, BLACK SABBATH) и Alex Holzwarth (RHAPSODY OF FIRE, ANGRA, SIEGES EVEN) ще участват в предстоящия нов албум на проекта на фронтмена на EDGUY Tobias Sammet AVANTASIA. На този етап Singer е записал партии за много от готовите парчета, но след това са били композирани нови, в които той не може да свири заради ангажиментите си с KISS. Така на помощ на групата идва Holzwarth, а Tobias се шегува, че може да се наложи да използва и трети барабанист. "Имаме много песни и докато те са добри, ще продължим да записваме. Хората могат да очакват колекция от 10 диска през 2017 г. [със смях]". По отношение музикалната насока на предстоящата творба Sammet споделя: "Границите са от епични балади до метъл опера. От поп до хард рок и от фолк до спийд метъл..."

   Последният албум на AVANTASIA "The Scarecrow" излезе в началото на 2008 г. (ревю).


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zed Yago 9.08.2009 17:49:35 отговори + 0 0
Всичките им албуми са добри така че не очаквам изненади Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 9.08.2009 11:47:06 отговори + 0 0
Типично в негов стил. Ще чакаме да видим какво са ни приготвили .. все пак рядко се случва група /проект/ да извади 3 албума, от които да няма нито една слаба песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".