Еротичен танц в първата от тематичните вечери на "Gorgon" във "Fans"

4 фев 2009, 07:47 ч. 591 / 4 1
пред./следв.
"Gorgon" разпространиха следното съобщение:

   Замислихме "Синдикат" като платформа за обединение и развитие на ъндърграунд артисти в България по време на едно дълго пътуване. Решихме да го направим, подтикнати от желанието ни за засилване на родната алтернативна сцена. Има няколко артисти, които работят в областта на индъстриъл, експериментална и електроната музика и това е начин те да бъдат представени. Бихме искали да превърнем това начинание в традиционно и след това начало да даваме поле за изява на други музиканти, DJ, творци.
   Сега сме поканили някои от малкото действащи проекти, които ще положат много усилия, за да представят своето изкуство по най-интересния начин. Шоуто на SHEMALE ZERO на 9 февруари ще бъде, както напоследък все се случва еротично/кабаретно/минималистично…напълно в духа на вечерта - "Orgy Night"! VJ Gorgon ще представи тематична визия и музика на "Orgy Night". Нейното изпълнение ще бъде подсилено от малко еротично шоу от красива дама. Няма да издавам повече, за да ви бъде интересно!!!
   Хард техно/индъстриъл самураите от ANIMASSACRE са готови за бърз удар с меча на 16-и февруари по време на "Electricity Night". Тогава те ще представят 3 чисто нови песни, които са част от бъдещ албум и както ни довериха, той ще бъде още по-азиатски ориентиран. Дебютният им албум беше издаден от немската фирма "Rupal Records".
   DJ Psychoma ще бъде заедно с тях и по време на неговия сет ще ви забавлява с електро, EBM, даркуейв музика на фона на свещи. А пък на 22 февруари на сцената един след друг ще излязат тежките машини FAULT и комитите VOYVODA. Двете групи ще имат визия на видео стената, напълно в духа на музиката им. На щанд ще се продава мърч на VOYVODA - значки, бройки от дебюта им "The Confederacy" () и тениски.

SHEMALE ZERO


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


c-nick 4.02.2009 09:28:55 отговори + 0 0
22.02. is THE day! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".