Естонската певица Кърли ще подгрява концерта на THE RASMUS в София

22 дек 2008, 11:34 ч. 276 / 7 5
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   До концерта на култовите THE RASMUS в София остава малко повече от месец! Атрактивните финландци ще направят своето първо шоу в България на 12 февруари в столичната зала "Универсиада". Организатор на концерта е "Sofia Music Enterprises".
   Най-горещата новина около концерта е, че групата пристига у нас заедно с нашумялата млада певица Кърли (Kerli). Тя съпровожда THE RASMUS по време на цялото им европейско турне и ще бъде подгряващ артист и на концерта им в София.
   Кърли е едно от най-хитовите млади имена на съвременната музикална сцена. Тя е на 21 години и е родена в Естония, но през последните няколко години живее и работи в Ню Йорк. Детска мечта на младата певица е да бъде поп звезда и когато е едва 15-годишна, напуска родната си страна и заминава за Америка. Учи пеене, танци, актьорско майсторство и пиано. През 2001г. представя Естония на конкурса Евровизия, а две години по-късно уччаства в един от най-престижните шведски музикални фестивали „Melodifestivalen”. През 2006г. е забелязана от популярния лейбъл „Island Def Jam”, с който подписва договор и работи с един от най-добрите съвременни продуценти, композитори и тон инженери - Дейвид Морис. Музиката на Кърли е интересна комбинация между поп, рок и нежни мелодични вокали. Преди броени месеци излезе дебютният албум на младата певица – „Love Is Dead”.
   Европейското турне на хедлайнерите THE RASMUS – „Black Roses Tour 2009” - част от което е концерът им в София, стартира на 22 януари от Стокхолм и ще приключи на 4 април с концерт в Австрия. Най-новият сингъл на групата „Justify” излезе премиерно преди броени дни.
   На концерта в София многобройните български фенове на групата ще имат шанса да чуят на живо парчета от най-новия албум на THE RASMUS, както и супер хитове като „In The Shadows”, “First Day Of My Life”, “Sail Away”, “Living In A World Without You”, “F-F-F-Falling” и много други.
   Билети за концерта на 12 февруари могат да бъдат закупени на ценa от 30 лева от касите на Тикетпро в цялата тсрана, билетен център НДК и онлайн на www.ticketpro.bg


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.12.2008 21:21:11 отговори + 0 0
Чух/видях я в ЮТюб и всъщност е ужасна. Типична безлична блондинка, врячеща в стил Avril Lavigne... добре ще им подхожда на недоразумения като Rasmus Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 22.12.2008 19:10:18 отговори + 0 0
Мамка му! Великолепна е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.12.2008 17:43:37 отговори + 0 0
... на задна....! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стария рокер 22.12.2008 15:38:18 отговори + 0 0
Брее, Кърли много се е разхубавил(а) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 22.12.2008 14:26:12 отговори + 0 0
УАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".