Everlast с концерт на плаж "Каваци" на 31 юли

3 юни 2015, 14:39 ч. 2983 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Популярният американски изпълнител EVERLAST ще пристигне отново в България - за летен концерт на плаж Каваци. Събитието се организира съвместно от клубовете Строежа и Алкохол, като вторият на практика е домакин. Датата е 31 юли, петък, като се очаква в програмата за съответния ден да бъдат включени поне още две групи.

Концертните съоражения ще бъдат изградени за ден на ивицата пред морския Алкохол, като е предвидено да се ползва и базата на самия клуб. Стартът е в ранните часове на вечерта – 19:00. Капацитетът на частта от плажа, която ще бъде отредена за зрителите, е около 1500 души, какъвто е и броят на пуснатите в продажба билети. През миналата година EVERLAST изнесе две клубни шоута в София, които бяха разпродадени за по един ден всяко едно от тях. Това е и една от причините изпълнителят да се завърне толкова скоро у нас, за да даде още една възможност на неуспелите да присъстват до момента, както и на желаещите да го гледат и слушат отново.

Everlast e американски музикант. В началото на 90-те основава световноизвестната рап група House of Pain. Популярен е с това, че съчетава различни музикални стилове на сцената. Името му се отличава с успешна солова кариера. Everlast издава 8 студийни албума като самостоятелен артист. Печели нарадата Грами за дуетната песен “Put your lights on” заедно с Карлос Сантана. През годините има общи проекти със Snoop Dogg, Swallen Members, Cypres Hill и много други. Най-лансираното му парче е „What it’s like” от албума Whitey Ford Sings The Blues от 1998 г.

Билети за летния лайв на EVERLAST на 31 юли вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg. Цените са 40 лв. за първата серия от 300 промо-билета, 45 лв. за следващите 1200 и 50 лв. на самата дата и на място. Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Препоръчва се предварителното закупуване!

 

Снимка: "Creative Visual Salutions"



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".