"EXIT Adventure 2014" - приключение с продължение

13 дек 2013, 19:37 ч. 183 / 2 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Един EXIT, две държави, седем дни, безброй впечатления – петнайстото издание на най-големия фестивал на Балканите ще бъде мащабно и цветно приключение! EXIT Adventure ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост - най-добрата фестивална локация. След като утихнат и последните звуци от сцените в понеделнишката сутрин, филмът няма да свърши, а ще следва продължението!

   От 15 до 17 юли на Плаж Яз близо до Будва в Черна Гора ще се проведе първото издание на SEA DANCE FESTIVAL – лятно избухване на две сцени в една от най-красивите точки на Адриатическото крайбрежие.

   Само през декември цената на EXIT Adventure за България ще бъде 100 лева и ще включва билети за EXIT и Sea Dance Festival + безплатен къмпинг в Нови Сад! През 2014 цените ще достигнат 85 лева за Sea Dance Festival и 230 лева за EXIT. Всички бъдещи новини и промо пакети можете да следите на www.exitfest.org/en/bulgaria и на Facebook/ExitBG.

   През 2013-а EXIT Р:Еволюцията маркира рекордната фестивална посещаемост от 200 000 човека, обединени от чистата енергия, която изпълни стените на Петроварадинската крепост и се вля във вените на красивия Нови Сад. Тази година EXIT авантюрата ще достигне и още по-далеч – до красивите златни плажове на Адриатика.

   Какво по-добро време от зимата да отворим сигурен влог от слънце, музика и очакване за предстоящи горещи нощи, избухващи в ултимативното лятно приключение?

   Билети – онлайн от TicketPro или от партньорските каси на TicketPro.
exitfest

още за:

Exit Fest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".