"EXIT" взе наградата за "Най-добър европейски фестивал"

16 яну 2014, 14:35 ч. 181 / 2 2
пред./следв.
"EXIT" спечели наградата "Най-добър европейски фестивал" на петото издание на Европейските фестивални награди в Гронинген, Холандия снощи. Фестивалните фенове от цял свят и авторитетно жури определят номинациите и наградите всяка година. През 2013-а "EXIT" се пребори с конкуренцията на девет от най-големите европейски музикални събития. Повече от 360 фестивала от 34 страни са били кандидатите за участие в тазгодишните награди и над 620 000 фенове са се включили в гласуването. До финалния кръг на състезанието през декември достигнаха "Tomorrowlands", "Pukkelpop", "Dour Festival" и "Rock Werchter" в Белгия, "Open're" и "Woodstock" в Полша, "Sziget" в Унгария, "EXIT" в Сърбия и "Hurricane/Southside" и "Wacken Open Air" в Германия. "EXIT" благодари на всичките си фенове от България за това, че са се включили в гласуването.
exit best festival

още за:

Exit Fest


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анУнимен 16.01.2014 19:26:55 отговори + 0 0
там е с-с-с-с-с-с-супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дф 16.01.2014 16:37:21 отговори + 0 0
нещо не е наред с последното изречение на тази новина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".