Фестивалът "EXIT" ще приеме 1500 доброволци от цял свят

10 май 2012, 08:01 ч. 161 / 2 2
пред./следв.
"EXIT Festival" отваря врати за 1500 души от цял свят, които могат да станат т. нар. "доброволци" на събитието. Те ще извършват дейности, свързани с оптимизиране работата на баровете, входовете, активности по акредитирането и сигурността на фестивала, грижа за безпроблемния престой на феновете в "Exit Village", както и много други разнообразни аспекти от фестивалната организация. Подаването на заявления започна на 5 май и ще продължи до 31 май. Всеки, който желае да бъде част от организацията на толкова мащабен проект, може да го направи онлайн на exitfest.org. На всички Exit-доброволци ще бъде предоставен безплатен вход за фестивала, възможност за оставане след концертите в района около сцените, безплатен престой в "Exit Village", храна по време на работните смени и купони за безплатни напитки. След края на феста, доброволците ще получат специален сертификат, както и писмо с препоръки, което могат да приложат към трудовата си автобиография.
exit fest доброволци

още за:

Exit FestExit


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.05.2012 16:25:41 отговори + 0 0
забавно е, пробвайте, само знайте че е около 45 градуса на сянка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG The Prince Of Rap 10.05.2012 10:04:20 отговори + 0 0
Мартинчо, вземи научи нещо как се прави, а след 2-3 години дай интервю как гениално си го измислил ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".