Филмът на Roger Waters "The Wall" ще бъде излъчен в България по време на "Киномания"

22 окт 2015, 18:16 ч. 2005 / 5 0
пред./следв.

   Тази есен ще се проведе традиционният за София кино фестивал "Киномания 2015". Едно от заглавията в програмата е от изключителен интерес за рок феновете. Макар че имаха възможност да гледат и на живо невероятния концертен спектакъл "The Wall Live", много от тях едва ли ще пропуснат да видят и филма на Roger Waters "The Wall", който проследява уникалното световно турне. Материалът е заснет в 4К и миксиран в "Dolby Atmos" формат

   Базираният на едноимения албум на легендарните PINK FLOYD, чийто автор е Waters, концертен филм ще бъде излъчен в Зала 1 на НДК на 21 ноември от 20:30 ч. След филма ще бъдат представени "Чистите факти" - уникална възможност да се види Roger Waters и бившия му колега от PINK FLOYD Nick Mason, събрани отново заедно в необработен материал, показващ отговорите им на въпроси от фенове от целия свят. 

  Билетите са с цена 12 лв. и се разпространяват в мрежата на "Ticketportal".

 

още за:

Roger WatersThe Wall


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".