Финални детайли за концерта на GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE

26 мар 2014, 09:40 ч. 410 / 6 14
пред./следв.

  Получихме следното съобщение:

Както всички знаят на 27 март 2014 година в столичната зала „Универсиада” ще се проведе power metal събитиeто на годината, а именно концерта на GAMMA RAY, RHAPSODY OF FIRE и WARTIME, част от европейското турне Empire Of The Undead Tour.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Като входовете за фенове, ще са от западната страна на сградата, а журналисти и гости ще използват входа от северната страна на сградата - от към бул. «Шипченски проход».
В деня на шоуто на входа за фенове ще бъде разположена билетна каса.

Преди дни една от най-обичаните банди пусна песните от новия си албум за свободно слушане. Кои от тях ще изпълнят пред българските си фенове предстои да разберем! Участието на WARTIME ще бъде заснето с няколко камери. Кадрите ще бъдат използвани в DVD материала, който музикантите смятат да издадат към края на годината.

Поради положителните промени в разписанието на събитието групите ще излязат при следната поредност:
19.30 - WARTIME
20.20 – RHAPSODY OF FIRE
21.50 – GAMMA RAY
След 23.50 - автографи за закупилите новият албум на GAMMA RAY.

Както и преди време екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. За това и екипът на BGTSC отново напомня и призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Деца не навършили 11 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.
Билета не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения.
Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно.

Лица под 18 години:
Лицата под 18 години влизат с придружител!
Както на всички концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания:
За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 11 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.
Допуска се по един придружител на едно лице под 18 години!

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.
Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация.
На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!
Деца под 11 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет!
Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.
Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудио записващи устройства
- оръжие
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване
Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица от неоторизирани за това лица.
Концерта ще бъде заснет. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.


Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.
За въпроси и запитвания: events@bgtsc.eu

 

gamma rhapsodyКоментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мони 27.03.2014 03:33:47 отговори + 0 0
Хора, бифор партито беше велико! Верно, Гамите се забавиха, но чакането си заслужаваше. Чичко Кай стъпи на сцената и ни премаза. Взех си и автографче и снимка. Me - happy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 26.03.2014 17:27:50 отговори + 0 0
Аз отсега се въртя около оста си от нетърпение до утре вечер, не знам за вас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 26.03.2014 14:14:51 отговори + 0 0
Хич нелоша вечер се очертава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към Warrior 26.03.2014 13:23:09 отговори + 0 0
Извинявам се, моя грешка!
Просто не чета за бандите, които не ме интересуват и ми е обегнал този факт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 26.03.2014 12:26:45 отговори + 0 0
Към Warrior - 2014-03-26 11:43:40
Какво DVD?

Ако беше прочел новината щеше да разбереш:
"Участието на WARTIME ще бъде заснето с няколко камери. Кадрите ще бъдат използвани в DVD материала, който музикантите смятат да издадат към края на годината."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Toshiro 26.03.2014 12:14:21 отговори + 0 0
Грабвайте рицарските дoспехи, взимайте мечовете, че не останаха дракони! Rhapsody of Fire forever !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към Warrior 26.03.2014 11:43:40 отговори + 0 0
Какво DVD? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оф 26.03.2014 11:42:41 отговори + 0 0
Кебабчета ли ще продавате вътре, та пак сте забранили и храна да се внася?!
И за какво могат да се внасят апарати сапунерки, като е забранено да се снимат артистите... смешници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 26.03.2014 11:07:42 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никнейм 26.03.2014 10:16:06 отговори + 0 0
браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


! 26.03.2014 10:15:15 отговори + 0 0
Обявявам бойкот на промоутърите, които не съобщават ВАЖНИ подробности за концертите си предварително, а си мълчат до последно кой е дошъл и кой - не. Така ще останат само читавите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фея 26.03.2014 10:12:34 отговори + 0 0
Евала на BGTSC!
Поредния силен концерт!
Wartime трябва да подкрепим! Там сме в 18.30!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 26.03.2014 09:58:54 отговори + 0 0
Ще се ходи отрано за масовка на DVD-то
Това ще е якия концерт! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО там!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 26.03.2014 09:50:40 отговори + 0 0
Ето така се съобщават важни подробности около организацията на даден концерт. Точно и ясно написано, браво! Останалите промоутъри да вземат пример, а не да ни заливат в дните и седмиците преди концертите си с всевъзможни глупости и плосък PR.

Довечера - разцепване!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".