FIVE FINGER DEATH PUNCH ще влязат в студио през лятото

7 май 2016, 18:30 ч. 524 / 5 0
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанистът на FIVE FINGER DEATH PUNCH Jeremy Spencer е разкрил, че групата планира да влезе в студио през лятото, за да започне работа по нов дългосвирещ албум. Това ще се случи след като бандата осъществи участия по летни фестивали, плюс самостоятелни концерти. Все още не може да се каже кога ще се появи творбата, но ударникът е сигурен, че записите ще стартират през някой от летните месеци.

   В момента FIVE FINGER DEATH PUNCH водят съдебен процес с лейбъла си "Prospect Park", който ги обвинява в неизпълнение условията на договора им. В последствие групата отговори с публично изявление по случая.

 

five-finger-death-punch



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".