Върховният съд в Айова реши, че дъщерята на Paul Gray може да съди лекаря му

7 май 2016, 17:01 ч. 888 / 6 1
пред./следв.

   Вчера, 6 май, Върховният съд на щата Айова е решил, че срещу лекаря на починалия басист на SLIPKNOT Paul Gray може да бъде заведен съдебен иск от името на невръстната дъщеря на музиканта, въпреки че тя още не е била родена по време на смъртта му. 

   Преди четири години вдовицата на Gray се опита да съди д-р Daniel Baldi, но магистратите не дадоха ход на делото поради изтекла двегодишна давност. Басистът почина през месец май 2010 г. от свръхдоза наркотици. Обвинението срещу лекаря е, че той е предписвал необосновано големи дози болкоуспокояващи на свои пациенти, пристрастени към дрогата.

   Сега Върховният съд постановява, че October Gray може да потърси правата си и да предяви иск заради "липсата на бащина любов и емоционална подкрепа". В момента малката е на пет години, но според съда, все още косвено страда от кончината на своя родител.

 

Paul Gray



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 9.05.2016 18:56:43 отговори + 3 0
Тя със сигурност страда и то дори не косвено ами съвсем директно, но това не означава, че лекаря е бил по-виновен от бащата, който сам си е вкарал свръхдозата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".