ФОНДАЦИЯТА с концерт в София на 31 март

2 фев 2022, 10:33 ч. 1437 / 5 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Фондацията" на 31 март в зала 1 на НДК

Борис, Рая и Иван от "Гласът на България" се присъединяват към концерта по покана на Мастър Иван Лечев

“Фондацията” излиза за голям концерт “Големите БГ рок гласове”, в зала 1 на НДК, на 31 март 2022, точно в 20:00 ч. Музикантите от любимата, супер група на България - Дони, Иван Лечев, Кирил Маричков, Славчо Николов и Венко Поромански подготвят по-различна програма за края на март, в която няма да липсват и неочаквани комбинации между гласовете им. Освен “великолепната петорка”, на сцената ще се се качат и едни от емблематичните рок гласове на България, в лицето на Наско от “Б.Т.Р.”, Звезди от “Ахат” и Славин Славчев, които подхождат идеално на идеята за “Големите БГ рок гласове”.

В концерта ще се включат още и тримата финалисти от отбора на Мастър Иван Лечев от “Гласът на България” - Борис, Рая и Иван, които вече са специално поканени. Очаква се те да “подгреят” подобаващо публиката, а кои парчета ще изпълнят – предстои да разберем.

Проектът “Големите БГ рок гласове” се появи през лятото на миналата година и зарадва феновете с концерти на големите откритите сцени в много градове в България. Идеята на петимата, към тях да се присъединят едни от най-мощните и завладяващи рок гласове, определено се харесва на феновете и отново доказва високата класа на музикантите от “Фондацията” - и в идеите и в реализацията им.

На 31 март, в зала 1 на НДК, ще звучат един от най-хубавите и любими на поколения българи песни. Това ще бъде и първият голям концерт на супер групата за годината, а и след началото на пандемията. В същата, препълнена зала на НДК, през април 2014 г. бе и първият голям концерт на “Фондацията”, който хиляди фенове още помнят.

Билети за събитието можете да намерите ексклузивно в системата на Ticketportal.bg и още - в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading, бензиностанции OMV и Office1Superstore. Цената им е от 35 до 60 лв., според мястото в залата. Подробности за концерта можете да следите във Facebook страницата на Ticketportal.
При провеждане на концерта ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.

 

фондацията

още за:

Фондацията


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Драган 3.02.2022 19:07:37 отговори + 3 0
А, жестоко! Ще го дават ли по MTV Live? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 3.02.2022 15:59:03 отговори + 4 6
Мастърът в само един и това е Master if Puppets. Всички останали т.нар “мастъри” са приказки под шипковия храст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 3.02.2022 20:14:37 + 2 0
Ааа, имаше едни американци Master на един от Sea of black фестовете в Бургас - с голям кеф бих ги слушал пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 3.02.2022 21:34:47 + 5 0
Има и албум на едни Хелоуин Master of the Rings. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 3.02.2022 23:29:50 + 5 0
Има и група Masterplan.
И песен на Gamma Ray "Master of Confusion", която има запис как я свирят на фестивала "Masters of Rock".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 4.02.2022 03:52:08 + 3 1
Има един "мастър", Който е над всички останали "мастъри" - MASTER OF THE WIND.

Fly away
Like a rainbow in the sky
Gold is at the end
For each of us to find
There the road begins
Where another one will end
Hear the Four Winds blow
Who will stand
And who will fall?
All to be The Master Of The Wind
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 4.02.2022 07:03:46 + 1 0
Или Master of Reality най-вече с Children of the Grave. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".