Видеото на EVANESCENCE "Bring Me to Life" с над 1 млрд. гледания в "YouTube"

2 фев 2022, 10:51 ч. 815 / 15 0
пред./следв.

   EVANESCENCE е последната рок група, която за момента присъства в елитния "Клуб 1 милиард" в най-голямата мрежа за видеосподеляне "YouTube".

   Видеото към хита на бандата от 2003 г. "Bring Me to Life" е заснето в Румъния от режисьора Philipp Stolzl. Клипът е качен в "YouTube" чак през декември 2009-а и от тогава има десетцифрен брой гледания. Версията на композицията с гост-вокали на Paul McCoy от 12 STONES е включена в саундтрака на филма "Дявол на доброто".

  С над 1 млрд. гледания са още "Thunderstruck" на AC/DC, "Nothing Else Matters" на METALLICA , "Sweet Child O' Mine" и "November Rain" на GUNS N' ROSES, "Numb" на LINKIN PARK и "Bohemian Rhapsody" на QUEEN.

 

 

още за:

Evanescence


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".