ФОНДАЦИЯТА с концерт във Варна на 11 декември

13 окт 2015, 11:36 ч. 1841 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА - с Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изнесе своя първи самостоятелен концерт във Варна - на 11 декември 2015 в Дворец на културата и спорта. След две мащабни турнета в САЩ и Канада и Европейско турне - звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в обновената зала “Конгресна”. Дългоочакваното от феновете на групата във Варна събитие, ще се окаже и първи концерт на българска група в емблематичната зала на ДКС, току-що реновирана изцяло отвътре за първи път от 1968г насам.

Билетите за събитието се пускат в продажба от днес (сряда, 13 октомври) ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и Касата на ДКС Варна. Цените им са от 10 до 40 лв, според мястото в залата. Билети могат да се закупят още от магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и бензиностанции OMV.

ФОНДАЦИЯТА е създадена в началото на 2013 г, а идеята за групата е на Дони. Именно той събира на една сцена този „гръбнак от хора”, които са създали и изпълнявали всички тези прекрасни български песни /на “Щурците”, ФСБ, Дони и Б.Т.Р./.“Петимата заедно ще превърнем черно-белите ви спомени - в цветни!”, заканва се Дони на варненската публика. Най-старата песен в репертора на групата е „Бяла тишина” от 1967г, следвана от емблематични парчета, като "Няма връщане назад", "Малкият Принц", "След десет години", "Две следи", „Не така”, „Вкусът на времето”, „Уморени крила”, ”Страхотен ден” и други. Силата на групата е в истинската, стойностна българска музика, превърнала се в класика през годините, поднесена по неповторим и изящен начин от едни от най-добрите наши музиканти!

Само преди броени дни, ФОНДАЦИЯТА изнесе емиционален концерт в Тел Авив, Израел, а в следващата година музикантите се готвят и за сериозно турне в Нова Зеландия и Австралия.
С първият си самостоятелен концерт във Варна на 11 декември в ДКС групата обещава да подари на варненци истинско, емоционално и уникално, музикално преживяване и то на чист български език!

 

още за:

Фондацията


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Плешиф Цензор 13.10.2015 12:55:03 отговори + 2 4
Добре де, разликата с Легендите само Кирил Маричов ли е?

Не ги е срам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".