Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ продължава с гостувания в четири български града

13 окт 2015, 13:20 ч. 1401 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След успеха на първите два концерта от националното им турне, супергрупата сформирана от четири поколения топ музиканти ще представи 40-годишната история на българската рок музика в още четири български града:

Пловдив - 3 ноември - Многофункционална спортна зала „Колодрум“, 20:30 ч.
Габрово - 6 ноември - Спортна зала “Орловец” , 20:30 ч.
София - 14 ноември - Зала 1 на НДК, 20:00 ч.
Русе - 10 декември - Зала Булстрад Арена, 20:30 ч.

Билетите за грандиозните шоута вече са в продажба и буквално се разграбват, след като ЛЕГЕНДИТЕ вдигнаха на крака препълнените летни театри на Варна и Бургас в средата на септември.

Там, Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров представиха за първи път съвременния си спектакъл с над 20 емблематични песни останали в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните. Сред тях са „След десет години“, „Пак ще се прегърнем”, „Оловният войник“, „Жулиета”, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „100 години”, „Има ли цветя“ и много други.

Парчетата ще звучат в оригинален аранжимент, но показващи артистите в различна светлина – Данчо Караджов изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.
Евъргрийните са и визуално представени чрез специална мултимедия, която допълнително допринася публиката да се потопи в духа на времето на любимите й песни.

Музикалната рок-епопея ще припомни кои именно са Легендите – песните, които всички обичаме!
“Времето е ключовият фактор. Когато една група и песен устоят на неговото изпитание и намерят своето място в сърцата на хората, нищо друго няма значение...” - споделя Константин Марков.

Билети за всички градове могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg. В Пловдив - касата пред общината, касата на площад Стефан Стамболов, музикалния център, бензиностанции OMV. В Габрово - бензиностанции OMV. В София - билетен център НДК. В Русе - рекламен офис "Седмицата" и бензиностанции OMV.

Любимата музика на поколения българи достига до всички с подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank).

Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ се осъществява с медийната подкрепа на НОВА телевизия, DARIK Radio, Z-Rock, БГ Радио, Tangra Mega Rock, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, WeRock.bg.

 

още за:

Легендите


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".