Фоторепортаж от концерта на DEATH: DTA и OBSCURA в София

4 апр 2016, 05:53 ч. 2409 / 7 23
пред./следв.

   На 3 април в София гостуваха Gene Hoglan, Steve DiGiorgio, Bobby Koelble и Max Phelps, които представят творчеството на легендарните DEATH на турне под името DEATH: DTA (Death to All). Събитието бе организирано от "Projector Plus" в столичния клуб "Mixtape 5" и се оказа напълно разпродадено два дни преди да се случи. На лайва се изявиха и германците OBSCURA, които са съпорт на DEATH: DTA на цялата им настояща обиколка. В галериите на сайта ни вече може да разгледате няколко десетки снимки от концерта на DEATH: DTA и OBSCURA в София.

 



Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 5.04.2016 15:23:12 отговори + 2 2
Това, което казва kuzman обяснява доста неща - и за блъсканицата и за скотовете, които се бяха събрали вътре. Лесно можеше да направя сравнение с друг разпродаден концерт - този на Аморфис, от предната вечер именно в същата зала, където изкарах къде по-комфортно и да се фокусирам изцяло върху сцената, а не върху други... фактори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макето 5.04.2016 10:56:47 отговори + 6 0
Браво, направихте ме много щастлив.
Може би вече сме малко стари за такъв концерт и нямаме сили да издържим бутаницата, която сме правили самите ние преди 20 години. Може би звукът не беше като на записите които сме слушали хиляди пъти, но със сигурност си струваше цялото преживяване.
Благодаря на всички които са замесени.
Беше прекрасно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 5.04.2016 10:56:19 отговори + 10 1
Концертът беше страхотен! Групите - на изключително ниво. Долу пред сцената не можах да стигна защото стана твърде пренаселено и за това не съм видял кочината и оливането с бири. Но не го одобрявам. Нищо, че бяхме на дет-метъл концерт. Все пак групите проявиха уважение, свириха достатъчно и като време и като майсторство - просто бяха на ниво. Би следвало и от наша страна да се покаже ниво и уважение. Въпреки, че подкрепата, овациите, ревовете и ръкопляскането след всяка песен, никак не бяха малки. И съм сигурен, че музикантите го усетиха. Пак ще дойдат! В това трябва да сме сигурни. Сега по организацията: Вярно, че концертът беше Sold Out, но точно преди да започнат Обскура излязох навън да пуша и до проведа спешен разговор по телефона. С очите си видях и чух охраната на входа да казва "Всички без билети, влизайте!" Сега, не знам дали са влезли да си купят билети от вътре/въпреки, че не ми е ясно как ще стане, след като концертът е разпродаден/, но ми се струва че ги пуснаха заради консумацията от баровете. Демек - на промоутърите им стига, че са си продали билетите, сега малко и клубът да спечели от повече консумация. Навън в този момент имаше към 30-40 човека. И те влязоха. След това колко са влезли до края на концерта - не знам, но в един момент се пренасели твърде много. За това хората гледаха от стълбите към тоалетните, спираха движението, блъскаха се, не можеше да се мине ни с раница, ни без раница... Някои гледаха направо от вътре - от фоаето на тоалетните /бяха отворили вратите/. Аз изкарах концерта на бара в ляво от сцената. Пих джин, почти нищо не видях, но пък всичко чух и там беше по-спокойно. Нямаше такава блъсканица като долу. С изключените на 2-3 пъти, в които много трудно се добрах до кенефите, не съм имал особени проблеми с блъсканицата. Но пак казвам - клубът беше препълнен, защото охраната /не по свое усмотрение предполагам/, пусна всички чакащи отвън без билети. Няма да говорим, че това е доста нечестно спрямо останалите с билети, защото пак казвам - това се случи преди още да започнат Обскура. Тоест тези хора са гледали целия концерт без пари и са спомогнали доста за блъсканицата, която се получи. Но, аз съм предоволен от концерта и тези малки несгоди бързо ще се забравят. Ще остане хубавият спомен от тази велики музиканти и брилянтното им изпълнение. P.S. Малко съм разочарован от това, че не изпълниха Low Life и Defensive personalities за които бях отишъл /и като цяло свириха малко песни от Spiritual Healing/, но здраве да е. Другия път... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 5.04.2016 11:06:41 + 7 1
P.P.S ...и се питам, дали ако другия път съм по-търпелив и стоя отвън пред клуба, ще ме пуснат да гледам цял концерт безплатно и да си платя само пиенето на бара. Така ли трябва да бъде? Нали уж сме цивилзована държава? Можеше да се гледа и по-спокойно този концерт, ако не бяха пуснали всички хора чакащи отвън /които между другото ги има на всички концерти/... Нейсе, запуши я...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Най-якият 4.04.2016 20:09:19 отговори + 12 1
концерт, на който съм бил! Поревах си малко и за Чък и не ме е срам да го кажа, върховна емоция и преживяване! Нямах никакви проблеми при влизането или купуването на бири и не изпуснах нищо! Благодаря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужас беше 4.04.2016 18:49:13 отговори + 5 5
Не бях присъствал отдавна на такава кочина! Все едно нямаше охрана и организатори. Никакъв контрол или поне плах опит за такъв. Всеки си правеше каквото му скимне без значение дали пречи или е опасен за някой! Това ли заслужавахме всички тази вечер - и групи и фенове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


plovdiv 4.04.2016 17:26:51 отговори + 3 1
ИНАЧЕ ПОДКРЕПЯМ МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПО КУЛТУРНО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

plovdiv 4.04.2016 17:22:39 отговори + 4 0
Чък е DEATH Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 4.04.2016 16:52:35 отговори + 1 0
Дали щеше да бъде същото с Бащата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 4.04.2016 13:09:19 отговори + 16 5
НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МЕТЪЛ ПОЧИТАТЕЛИТЕ ОТ ГРАДЧЕТА И СЕЛЦА,НО НЕ РАЗМАХВАЙТЕ ТАКА РЪЦЕТЕ КАРУЦАРСКИ С БИРИТЕ!ОЛИВАТЕ ОКОЛНИТЕ!НЕ КРЕЩЕТЕ ОВЧАРСКИ!НЕ ПЪРДЕТЕ!НЕ БЛЪСКАЙТЕ С РАНИЦИ.НЕ НАСТЪПВАЙТЕ КАТО СЕ БУТАТЕ ЗА КЕНЕФ!ЧАЛГА В МЕТЪЛА АКО НЯКОЙ ВЪВЕЖДА ДА СИ ХОДИ В ПУМЯРСКИЯ РОДЕН КРАЙ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 4.04.2016 13:17:36 + 11 1
А какво носят в тези раници всъщност? Минимални припаси за оцеляване при внезапен апокалипсис? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 4.04.2016 15:13:09 + 6 0
Носят якето с нашивките, бре човек. Кво мислиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

посерек 4.04.2016 15:51:47 + 11 2
Съгласен съм със всичко казано, само дето имам малка забележка. Първо стълбите към кенефа не са подиум за гледане на концерта. Второ - всеки е много важен и не прави път докато не го помолиш - гледа те че идваш - стои и не мърда! Значи с голям кеф минавах всеки път като булдозер през тея олигофрени на стълбите към кенефа! Мамицата им неадекватна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

00 4.04.2016 16:29:09 + 7 0
Ти да не прекара концерта в кенефа бре човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.M. 4.04.2016 23:37:33 + 4 1
Вал Кебаб, я calm your tits и кажи ти от кое село си?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Съби 5.04.2016 10:46:15 + 6 0
Казва се "пОмиярски", а не "пУмиярски", Вал Кебед. Идва от "пОмия", т.е. разбъркана във вода храна за животни. Като теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 4.04.2016 12:40:22 отговори + 6 7
Отвратителна гнусотия в центъра, смърдеше на смърт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Guci666 4.04.2016 16:34:14 + 20 1
Е нали си на концерт на Death, на теменужки ли искаш да ти мирише
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uroboric Forms 4.04.2016 11:51:07 отговори + 15 3
Така и не разбрах тия, които бяха напушени, пияни и тия, които скочиха в простотията наречена "Пого"

Какво разбрахте от концерта вие, пияндурници?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 4.04.2016 12:11:08 + 17 1
Айде де Бях точно зад погото, фронтално на сцената, където 4-5 подчовека си пееха некви техни неща, поливаха се или се плюеха с бира и направиха голямо мазалото от счупените си бутилки и разлятата бира по пода... Тия и у тях да си бяха останали, сигурен съм, че пак толкова яко щяха да си изкарат, само дето нямаше да пречат на кефа на другите...
Иначе концертът беше жесток!!! Музикантите прекрасни!!! Повече съм от доволен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Muse 4.04.2016 21:57:29 + 12 3
Разликата между това да гледаш концерта най-отзад на културничко, спрямо това да си в погото и около теб да ври и кипи, е огромна. Жалко за тези, които не познават тръпката. И не, не всички бяхме пияни/напушени.
За следващия път ви препоръчвам Браян Адамс. Там пого няма да има, ще ви е лаченко и спретнатко. На дет концерт обаче е така. Take it or leave it.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мусе се намусил 4.04.2016 23:52:42 + 4 1
Мусе - кат си чичак на 35+ и си довел малкия (примерно) и си кесиш най-отзад, а некви олигофрени те заливат с бира или нещо подобно, тогава ще те питам. За сведение и аз се блъсках отпреде, щото така са ме учили мама и тате, но никого не олях и като ми се пиеше от водката си ходих назад до бара къдет си я бях оставил. Антъй! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ttt 4.04.2016 10:51:48 отговори + 12 1
Много як концерт, направо останах без глас от крещене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".