Свършиха промо билетите за концерта на DEATH: DTA в София

18 яну 2016, 10:46 ч. 1291 / 9 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Европейското турне на Death DTA "European Thought Patterns", с оригинални членове на Death в състава си, минава и през България. На 3 април 2016 г. на сцената в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните Gene Hoglan и Steve DiGiorgio в компанията на Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps. Концертът, който почита живота и музиката на Chuck Schuldiner, артист-символ и един от най-сложните и креативни музикални умове в метъла, максимално ще доближи българската публика до оригиналното Death преживяване.
Българските фенове, голяма част от които цял живот чакат да видят Death live, изкупиха промо билетите за концерта на Death DTA и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн] и Ticketlogic вече се продават билети само на редовната цена от 35 лв. В деня на концерта цената ще бъде 40 лв.

Официалната видео реклама на концерта на 3 април може да видите тук.

Самите музиканти обещават почти два часа с любимите класики на Death и композиции от петия студиен албум на групата Individual Thought Patterns. Но както самият Bobby Koelble сподели в специален видео поздрав за публиката, в концерта ще прозвучат и композиции, които никога не са свирени на живо! Легендарният барабанист на Death, Testament и Strapping Young Lad Gene Hoglan също направи видео обръщение към феновете, които очакват предстоящото турне, с което бандата почита живота и музикалното наследство на Chuch Shuldiner. Steve DiGiorgio се включи директно от слънчева Флорида, родното място на Death, за да покани всички фенове на пионерите на дет метъла и Chuck Shuldiner да станат част от предстоящото европейско турне.

Припомняме, че съставът на Death DTA (Death To All) за концерта в София включва:
• Steve DiGiorgio, бас (Death, Obituary, Testament, Sebastian Bach, Iced Earth)
• Gene Hoglan, барабани (Death, Dark Angel, Strapping Young Lad, Testament, Fear Factory)
• Bobby Koelble, китара (Death, Azrael)
• Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)
• Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Подгряващата група за предстоящото турне на Death DTA и за концерта им в София са немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните метъл герои са готови с новия си четвърти албум Akroasis, който ще представят и пред българската публика. Akroasis излиза официално на 5 февруари.


Видео поздрав от групата

Gene Hoglan 

 



Stevie DiGiorgio

 

Bobby Koelble

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


cynic 19.01.2016 12:10:35 отговори + 3 0
пубертетската ми мечта - да чуя Философа на живо! всичко друго от обявеното тази година съм го гледАл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 18.01.2016 19:53:45 отговори + 3 0
Не са посочени групи Сейдъс,Фауст,Анътоми Ъф Ай и Соен,в които Стив участва и групата Механизъм,в която Джене участва.Но пък ги гледахме с Тестамент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко 18.01.2016 16:15:50 отговори + 2 4
Макето ти наред ли си? Няма да се съберат хора за малката зала, а ти искаш по-голяма Да не говорим, че е седмица преди фестивала в Универсиада. Хората от провинцията няма да пътуват по два пъти на месец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 18.01.2016 20:03:54 + 4 1
Нещо не разбрах.Дет са по-велики от Криейтър,какво остава за пълнежа..Как хората да пътуват и за втори концерт.Всичко е вкус,разбира се,но ако в Универсиада фестивала се състои от Пъзест,Дет,Каркас,Пестилънс,Протектър,Болт Троуър,познайте стария траш колко ще го мисля.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

John 28.01.2016 11:00:47 + 0 0
...май на вас не ви отърва да пътувате много,само лаете. Ако не ви е концерта до задниците(разбирай София),голяма част от ентелигенцията хич ви няма(и по-добре де). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко 18.01.2016 12:16:46 отговори + 3 5
За 2 месеца 50 билета. Този трибют ще събере ли повече от бандите който свириха в Live&Loud? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макето 18.01.2016 13:34:32 + 8 2
На мен пък ми мирише на sold out.
Предлагам организаторите да помислят да го преместят в по-голяма зала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чъкговори 18.01.2016 15:32:29 + 8 0
Не знам, ама тая година трибютът беше много лейм... Само некви авторски неща, нищо на Дет. На мен ми се слуша Дет, бееее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".