Фоторепортаж от концерта на DECAPITATED и HATESPHERE в София

13 ное 2018, 21:00 ч. 1164 / 5 0
пред./следв.

   През лятото на миналата година полските детметъли DECAPITATED преживяха още една драма в историята си, за щастие - доста по-лека и с положителен край, за разлика от фаталната катастрофа от 2007 г., след която един от членовете на групата почина, а други бяха ранени в различна степен.

   Зрителка на концерт на DECAPITATED в САЩ обвини четиримата музиканти в групово изнасилване, което доведе до ареста им. В последствие те бяха оправдани и освободени, но групата загуби няколко месеца и отмени планираните си концерти. Един от тях бе в България с германските траш метъл класици KREATOR. Мястото на DECAPITATED заеха VADER, а по-късно Rafal Piotrowski, Hubert Wiecek, Waclaw Kieltyka и Michal Lysejko се върнаха на сцената.

   На 12 ноември в София с "Обезглавените" свириха още четири банди - DEHYDRATED, GRIMAZE, THY DISEASE и HATESPHERE.

   В галериите ни може да разгледате няколко десетки снимки от провелия се в клуб "Mixtape 5" в София концерт. Кадрите са запечатани от обектива на UnTonia.

 

grimaze

thy disease

hatesphere

decapitated



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".