Обвиненията срещу четиримата членове на DECAPITATED в отвличане и изнасилване са свалени

5 яну 2018, 22:23 ч. 1439 / 5 4
пред./следв.

   Окръжният съд на град Спокан, Вашингтон е взел решение да свали всички обвинения в отвличане и изнасилване срещу Rafal Piotrowski, Hubert Wiecek, Waclaw Kieltyka и Michal Lysejko - четиримата членове на полската дет метъл банда DECAPITATED. Те могат да бъдат обвинени отново в бъдеще, но на този етап са свободни да се приберат в родината си.

   Както знаете, квартетът бе арестуват през септември и обвинен, че след концерта си в Спокан на 31 август 2017 г. е извършил отвличане и групово изнасилване на фенка от публиката в тур-буса си.

   DECAPITATED отстояваха твърдо своята невинност. Към момента музикантите са със свалени обвинения, след като преди около две седмици се е появило ново доказателство по случая. Адвокатите на четиримата заявяват, че Piotrowski, Wiecek, Kieltyka и Lysejko чувстват огромно облекчение и нямат търпение да се приберат у дома.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Svensson 7.01.2018 20:11:01 отговори + 6 9
Една добра новина! Даеба смачканата америка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 8.01.2018 10:06:15 + 9 3
"Смачканата америка", в която обаче върховенството на закона е неоспоримо - той се прилага буква по буква, с ясни стъпки и точни срокове, и най-важното - присъдите са обективни, а не се издават предварително от медии, политици и всякакви други плямпачи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 8.01.2018 14:04:15 + 4 7
Прощавай, но защо си седнал да сравняваш?
Ако толкова ти е приятно и ти изглежда толкова перфектно устроен закона там - заповядай там да живееш.
Против съм политиките на тази държава, защото постоянно слухти за абсолютно всичко чрез компаниите-гиганти, които съществуват там.
Против съм, защото си пъхат носа къде ли не, без да имат участие с цел да извлекат изгода.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грис халва 8.01.2018 17:23:57 + 8 2
Каниш ли някого да живее там? Може ли аз? Ще осигуриш ли зелена карта или нещо подобно като за начало? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".